Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нова подорож омріяне та реальне

"Тур починався дуже тривожно. З ночі29/ був масований ракетний обстріл всієї країни. Вибухи перед світанком у Львові, рідних містах. Думки і тривоги розривали серце і мозок...Чи зможемо виїхати? Чи всі встигнуть? А як там рідні, що залишилися вдома?"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (КИЇВ) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 29 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Омріяний тур у Швейцарію 29/12-05/01 відбувся! Ура! Попри всі страхи і тривоги, виклики буденного життя в нашій рідній Україні! Всі щасливі та безмежно вдячні нашим ЗСУ, силам ППО і долі, яка поєднала наші мрії, прагнення, зусилля з високою майстерністю і знанням своєї справи гіда пані Оксани і мудрих водіїв. Впевнена, що з кожним днем туру, завдяки потужній позитивній організаційній роботі керівника групи, у більшості з нас зростало почуття команди. Особисто мене дуже підтримував завжди бадьорий оптимістичний настрій пані Оксани, її уважне ставлення до кожного з групи. Вона терпляче повторювала ту ж саму інформацію, відповідала на питання і намагалася задовольнити усі потреби туристів в межах програми. А під час довгих переїздів її лагідна солов'їна просто зачаровувала і повертала думками до рідного краю. Саме так і має зараз бути! Хто володіє мелодійною, світанковою рідною мовою, нехай заповнює аудіопростір, щоб у створеному середовищі легше було вдосконалювати іншим свою розмовну українську! Усі відчуття від побаченого, почутого, пережитого життєдайною енергією наповнювали наші стривожені, зранені, у чомусь зневірені душі, надавали нових сил, пробуджували добрі, світлі, миролюбні мрії. І я розумію, що просто все чудово зійшлося в турі, недолік чогось одного майстерно чи природно компенсувався іншим чинником. Велика подяка "Акорд-Туру", що змінюєтесь на краще, вимогливішими стаєте до своїх співробітників та організації турів.

Але ще маю прохання: 1) більш вимогливо ставитись до вибору готелів, щоб не було одного великого ліжка для двох різних туристів/туристок, яких поселили в один номер; 2) після екскурсій, включених у вартість туру, пропонуйте не більше 2 екскурсій за вибором. І, будь ласка, не менше півтори-дві години на кожну. Бо подорожі чудові!

Дякую! До нових зустрічей!
Реклама
Відгуки про інші тури