Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Душевна подорож

"Чудовий відпочинок в Європі. "

Відгук туриста Аккорд тур Oksana (Дніпро) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 05 січня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

В автобусному турі по Європі були вперше. Дні були дуже насичені, знаходишся у постійному русі.

Автобус: автобус був комфортний, теплий та чистий, була можливість підзарядити телефон. А їхати по європейським дорогам то окрема насолода.

Гід: наш гід Калініченко Оксана, це супер професіонал. Вона завжди відповідала на всі питання, давала багато корисних порад. Величезна подяка за гарну організацію та підтримку під час туру.

Готелі: готелі сподобались, відповідають своїм зірочкам. В них були чисті та теплі номери, хороші сніданки.

Екскурсії: дуже сподобався гід у Празі, пані Наталя цікаво розповідала про обʼєкти відвідування. Якщо в Празі вперше, рекомендую обовʼязково відвідати екскурсію «Таємниці королів – Градчани», вона варта уваги. Побачите Празький град та неймовірний собор Віта. Місто сподобалось, в Празі зможете провести цілий день, тому рекомендую заздалегідь запланувати обʼєкти для відвідування та розпланувати свою прогулянку після оглядових екскурсій. В центрі Праги є великий торгівельний центр Палладіум, в який можна зайти на шопінг.

Відень…Відень то тепер моя любов! Як на мене оглядова екскурсія дуже коротка, хотілось би більше побачити обʼєктів та почути цікавих історій. Познайомитись та закохатись в це місто у відведений час можна, але щоб його пізнати треба більше часу. Собор святого Стефана підкорив своєю величчю та готикою. Треба бути готовим до того, що ціни в Австрії не дешеві. Доречі туалети скрізь платні.

Будапешт. Обовʼязково, обовʼязково рекомендую прогулянку на кораблику по Дунаю. Великі гроші вклали в освітлення міста…мости, Королівський палац і звичайно Парламент, це все треба побачити вночі. Ну і звичайно безлімітне шампанське зробить вашу прогулянку більш приємною))))

Будапешт в день особисто мене не вразив, але Королівський палац та Рибацький бастіон один раз побачити треба.

В Долині красунь поїли смачного гуляшу та випили вина. Можна купити вина на сувеніри, ціні доступні. Пляшка в склі обійдеться приблизно 6-7 євро, якщо купляти в пластиковій тарі буде дешевше.

Приємних вражень дуже багато, тепер треба планувати наступну відпустку та наступний тур)))

Реклама
Відгуки про інші тури