Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна Швейцарія

"Вибирайте перевізника задля комфорта туристів."

Відгук туриста Аккорд тур Oksmois (Харків) на тур
Поїздка: 27 листопада 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Тур відбувся в чудовий час - Європа вже прикрашена до Різдва. Тож атомосфера була святкова, міста яскраві, історія багата, природа чарівна. Сильне враження справив Страсбург. Не очікувала такої краси старого міста та величі. Найбільш сподобалась екскурсовод в Швейцарії. Альпи неймовірні, засніжені, могучі. Готелі як і заявлено в програмі туру - 2*-3*, проте всі чисті та теплі. Здавалося нічого не може зіпсувати враження від туру. Але...

Негативне враження від туру залишило відношення до туристів водія автобуса Руслана, якій за суміцництвом є власником автобуса, що був в цьому турі. З такою надзвичайною турботою за салон автобуса - поставте його у себе в дворі і насолоджуйтесь його виглядом.

Якщо  Руслан все ж таки вирішив заробляти гроші на перевезенні туристів, то нехай буде готовий до того, що знаходячись в автобусному турі в переїздах на далекі відстані щодня по 8 - 10 і більше годин в автобусі  протягом 7 днів - стомлені та зголоднілі туристи, яких він перевозить, будуть вживати їжу та напої (вода, кава), навіть незважаючи на його заборони.

В цьому турі було суворо заборонено навіть пляшку води покласти в карманчик сидіння - бо відірветься. Повернувшись з екскурсії до автобусу, туристи не виявили своєї води. Її зібрали по всьому автобусу з метою покарання за порушення заборони. Та попередили - цього разу віддамо, а наступного - ні. Їсти, пити в автобусі, користуватись карманчиками на сидіннях, які передбачені та пристосовані виробником для особстих речей пасажирів - НЕ МОЖНА, аби не пошкодити та не замастити салон автобуса.

З цієї причини зменшую оцінку за тур.  

Інші відгуки Oksmois

Календарь 19.04.2023 - відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури