Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАЖАЮЧИХ ПОЇХАТИ ДО ТУРУ

"Ви, бажаючі відпочити, подорожувати, вкласти свої кошти в свій відпочинок, 100 разів подумайте, чи готові Ви прийняти таке ставлення до себе!"

Відгук туриста Аккорд тур Nataliia Yakovenko (Харків) на тур
Поїздка: 21 січня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Шановні, бажаючі поїхати до туру «РОМАНТИЧНИЙ ПАРИЖ + СТРАСБУРГ»!

Звертаючись до вас, застерігаю, щоб ви знали про підводні камені такого туру.

1) За 2 дні до його початку, були зроблені зміни у програмі, остаточно її ми змогли побачити аж…. в автобусі, вже виїхавши! Кількість туристів – 49 осіб.

2) Страсбург – ми так і не побачили! У назві туру написано «РОМАНТИЧНИЙ ПАРИЖ + СТРАСБУРГ»

3) Керівник групи Ольга Єфімець, дуже агресивно налаштована на всіх, вона почала поїздку з лайки з водіями, а з нами, туристами, дозволяла собі грубити, хамити, не прислухатися до доводів 49 осіб, пропонувала забути про санкімнати (туалети), «контролювати рівень рідини в організмі», могла дозволити виділити 40 хвилин на особистий час для приймання їжі в кафе (за цей час треба встигнути замовити не рідною мовою меню, розрахуватися з офіціантом, сходити в туалет і добігти до автобуса, який знаходиться на відстані 20-ти хвилин ходьби по навігатору), при цьому, ви ще «можете і зайти в супермаркет, щоб купити собі їжу і воду в дорогу на завтра»…. Дозволяла собі неодноразово говорити, що «висадить з автобуса» за те, що їй зробили зауваження або ставили незручні для неї запитання… Зауважень до її роботи та виконання програми туру в нас було дуже багато, ось приклади дивіться нижче.

4) 1 день – хто їде до Кракова – екскурсія (18 євро), а хто не хоче на екскурсію – все одно заплати 10 євро, тому що тебе привезли… до Кракова….

5) 3 день – зібрали 4 екскурсії пішохідних!!! на один день, коли зробили зауваження і попросили більше так не планувати, вона агресивно почала загрожувати взагалі висадити з автобуса дорогою до готелю о 23 годині вечора в районі Парижа. У турі було вказано, що готель знаходиться в Парижі та 2 дні можна в ньому бути, але за фактом - відстань до придорожнього мотелю вздовж дороги - 45 км і дуже завантаженими дорогами ми втрачали щодня по 1,5 години свого особистого часу вранці та ввечері на дорогу до мотеля. З цієї ж причини ми не змогли самостійно пересуватися в Парижі, а були прив'язані до автобуса (вартість таксі вдень до готелю 54 євро). Тому ніхто не зміг піти в заявлене кабарі «Мулен Руж», охочих було багато, але це організаторам туру зовсім не цікаво. Вони думали тільки про свою вигоду, а не про туристів!

6) Далі, наприклад, екскурсія до Лувра, коли ми запитали керівника групи Ольгу Єфімець, на який час у нас квитки до Лувру, вона так конкретно нікому і не відповіла. Група, що йде до Лувру, чекала, поки вона відведе іншу частину групи до парфумерного магазину, напевно, це для неї вигідніше заняття… Після чого, ми змогли увійти на екскурсію до залів Лувру о 16.50, а рівно о 17.45 охороною Лувру ми були витіснені із залів Лувру! Екскурсія залами Лувру для нас коштувала 30 євро + 22 євро вхідний квиток, тобто, арифметика проста, для відвідування Лувру протягом 55 хвилин!!! мені з сином це коштувало 104 євро! У програмі туру була заявлена екскурсія в Луврі на 1,5 години (із слів організаторки)!!

Ми були дуже засмучені таким ставленням до нас, і гроші, звичайно ж, ніхто не запропонував нам компенсувати!!!

7) Керівник групи Ольга Єфімець не підказала, не знайшла час для відвідування будь-якого затишного атмосферного ресторанчика в Парижі туристам, які сплатили велику кількість екскурсій, які дуже просили та хотіли відвідати таке місце, але їй це було не цікавим….

Все ще можна було пережити, якби не хамське ставлення керівника групи Ольга Єфімець до туристів, ставлення безтактне, агресивне, невихована, гірше, ніж якщо порівняти ставлення вчителя до безглуздих учнів-школярів за радянських часів…

Вона явно працює не на своєму місці, але, напевно, приносить добрий дохід компанії Акорд-тур.

Ви, бажаючі відпочити, подорожувати, вкласти свої кошти в свій відпочинок, 100 разів подумайте, чи готові Ви прийняти таке ставлення до себе!

Інші відгуки Nataliia Yakovenko

Календарь 24.03.2024 - відгук на тур Колоритний Істанбул
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури