Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Для компанії акордтур

"Задумайтесь, перед тим як обрати для своєї омріяної подорожі, цю компанію!"

Відгук туриста Аккорд тур mk131313 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 січня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Доброго дня! 21.01.2024 я побувала у турі

«Романтичний Париж + Страсбург». Якщо коротко

кажучи, виявилось, що більшість людей в автобусі їхали зовсім в інший тур але за 2 дні до нього, аккорд тур його відмінив і людям прийшлось їхати уже у цей, бо згідно правил компанії, кошти повернути ніхто не може. Якщо казати про нашого гіда, Ольгу Єфімець, людина часто запізнювалась, постійно група стикалась із хамством, чули крики від неї, наче ми у шкільній подорожі. Через проблеми з тайм-менеджментом уся група мала відмовитись від поїздки у Страсбург, яка є + навіть у назві туру, у готелі ми завжди приїздили близько першої ночі і на сон, сніданок, зібрати ранком речі, ще й по рекомендації гіда погуляти містом у нас було 9 годин.

Зрозуміло, що за такі маленькі кошти, очікування від туру не були високими, але які 6 кошти не були заплачені, людина яка надає послуги, має ставитись по людськи, чого пані Ольга аж ніяк не вміє.

Для мене, як людини, яка вперше потрапила у

автобусний тур, було дуже дивно, що у міста які ніби були прописані у програмі туру, ти маєш ще доплатити за «трансфер» 10-20€. Якщо відмовляєшся від екскурсій туру, то з автобусу тебе Ольга висадить з призирливими висловами у слід.

Ще й до всього, людина з нашої групи написала своє власне враження про подорож, яке є негативним і Ольга попросила групу написати якийсь позитив, що б не втратити роботу. Рекомендую, бути більш стриманої та відповідальною, а не паплюжити свою репутацію через безтактність. Гарного дня!

Реклама
Відгуки про інші тури