Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Романтичний Париж і Страсбург

"Відгук про тур "

Відгук туриста Аккорд тур Poroh (Кропивницький) на тур
Поїздка: 21 січня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

В цілому нам з чоловіком сподобався тур! Були деякі нюанси по готелям, хотілось би звичайно краще, тому що в готелі в Метці не було в туалеті навіть дверей, це звичайно не приємно! Будь ласка, перегляньте готелі вони дійсно застарілі і трошки брудні!

Керівником групи в нас була Оля Єфімець. Все доступно пояснювала, допомагала та підказувала де поїсти, що купити, коли будуть санітарні зупинки. Відразу легко знайшли спільну мову, відкрита та приємна людина!

Намагалася максимально згуртувати групу в 49 людей. При тому, що деякі туристи, часто нехтували часовими обмеженнями, ми чекали людей, бо вони просто вирішили що вони кращі ніж інші і можуть не слухати та не реагувати на зауваження Олі. Щей при цьому постійно її критикували, навіть тоді коли Оля намагалася вночі вирішити питання для нас всіх по поселенню в готель, з номерами вийшла плутанина і Оля намагалася швидко вирішити, замість того щоб просто почекати деякі туристи почали кричати на Олю та погрожувати поганими відгуками.

Тому Олі тут респект, що взагалі змогла витримати такий постійний тиск.

Інколи, було таке враження, що деякі туристи їхали не відпочивати а постійно сваритися з Олею та критикувати її роботу! При тому що Оля робила все щоб програма туру відбулася!

Ми самі в автобусі голосували за те куди їхати а куди ні. Оля у всих завжди все питала і індивідуально говорила з кожним туристом!

Оля ми Вам дякуємо, що саме Ви познайомили нас с Парижем.
Реклама
Відгуки про інші тури