Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цікава можливість побачити Італію

"Загальні враження від туру позитивні, але є нюанси які треба врахувати. "

Відгук туриста Аккорд тур MakarOksana (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 08 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Переваги: не зважаючи на велику відстань, подорож комфортна хорошим автобусом, привітними водіями паном Ігорем та Тарасом, хороший керівник групи Вікторія, все організовано. Достатня кількість зупинок. Більшість екскурсій цікаві, достатньо вільного часу, якщо мати не більше однієї екскурсії в місті. Половина готелей адекватної якості, всюди була гаряча вода. В турі було 20 людей, що дуже комфортно на екскурсіях і в подорожі.

Недоліки: звернулися в компанію Аккорд Тур, нас переадресували до своїх партнерів у Києві MyTravel, комунікація спочатку більш-менш, якщо не враховувати те, що менеджер не представився. А далі за 2 дні відмінили тур, який бронювали спочатку, без будь-яких вибачень, тоді комунікація з менеджером, щоб вирішити це питання тривала цілий день, менеджер безвідповідальний і проблеми з бізнес комунікацією. Виявилося, що це часта практика у даній компанії, більшість туристів їхали в цьому турі, бо в них скасували інший, тому до цього потрібно бути готовим, хоча при бронюванні туру вам скажуть, що тур гарантований.

Інший негативний момент, це готелі в Італії, виглядають як старі хостели, найдешевші і деякі з них пахнуть жахливо і покриті кімнати пліснявою, то щось жахливе. Фени не у всіх готелях присутні.

Якщо плануєте тур за 2-3 місяці як ми і хочете відвідати конкретну країну, то дану компанію рекомендувати не можу, адже скасують тур о 23:30 за менше ніж 2 доби. Сподіваюся, що компанія зможе врахувати ці нюанси, якщо все ж таки їм важлива своя репутація.
Реклама
Відгуки про інші тури