Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Не очікували такого відношення

"Довго не могла вирішити писати відгук чи ні. Адже з компанією «Акорд Тур» мандруємо з 2006 року, і ніколи не було негативних вражень! Ну, як кажуть, все буває вперше. Тур «У повному шоколаді…або 2 дні у Швейцарії» з 17.02 по 23.02.24р."

Отзыв туриста Аккорд тур bnv (Одесса) на тур
Поездка: 17 февраля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Березень 2024
Голосов 0 «

Отзыв на тур В полном шоколаде... или 2 дня в Швейцарии!

Довго не могла вирішити писати відгук чи ні. Адже з компанією «Акорд Тур» мандруємо з 2006 року, і ніколи не було негативних вражень! Ну, як кажуть, все буває вперше. Тур «У повному шоколаді…або 2 дні у Швейцарії» з 17.02 по 23.02.24р. Керівник групи Ольга Єфімець. Водії нам були представлені гуртом – Ігор та Тарас, без ідентифікації хто є хто.

Так ось – про тур. Поїхали випадково, наш тур не відбувся. Зазвичай такі напружені тури не вибираємо: за шість днів – сім країн: Польща, Австрія, Німеччина, Ліхтенштейн, Швейцарія, Франція. Тур насичений. Але цікавий, завдяки екскурсоводам Світлані – в Швейцарії та Зоряні – у Франції. Чого не скажеш про Юлію (екскурсовод в Австрії), яка половину екскурсії захоплено розповідала нам про компанію «Ред Бул». Тим більше, що дорогою, перед початком екскурсії, цю ж інформацію про той самий «Ред Бул» нам розповідала наш керівник Ольга. Закралися сумніви, а чи не працюють обидві дівчата в рекламній службі вище за згадану компанію? Аж надто багато часу та уваги було приділено цьому нічим не примітному факту. Звичайно ж, це жарт. Але невже про Австрію більше нічого розповісти?

До речі, під час туру неодноразово помічали, що наш керівник групи Ольга розповідала нам історії, які потім в екскурсії слово в слово звучали з вуст екскурсоводів. Звичайно, інформаційне навантаження, мабуть, не входить до обов'язків керівника групи. Але можна було щось інше цікаве почитати та розповісти в автобусі. У попередніх турах компанії так і відбувалося. Керівники груп завжди розповідали дорогою цікаві факти та легенди про місця, які ми проїжджали і про місця, куди вела наша подорож. Роздавали в автобусі фотоматеріали про цікаві місця, навіть пам'ятки про традиційні сувеніри, страви та напої тих країн, які були в турі. Не кажучи вже про відео та аудіо матеріали. У цьому турі всього цього не було. Про відео було сказано щось невиразне – начебто не працює. А про аудіо – і згадувати не хочеться. Усю дорогу звучав водійський шансон із репертуару далекобійників, причому репертуар повторювався неодноразово. Щоправда, якось звучала французька музика, але дуже короткочасно.

Тож, за щастя було слухати тишу в автобусі.

Ще про водіїв. Про професійні якості поганого сказати нічого – майстри своєї справи. Але, під час туру склалося враження, що туристи, як би, зайві і навіть заважають водіям подорожувати! Ще раз повторююсь – тур насичений, тому до багатьох міст ми приїжджали ввечері, у темну пору доби. Наш автобус чомусь зупинявся десь далеко від центру в пустельних місцях, де було зручно водіям. І так було небагато часу на знайомство з новим містом, так ще й треба було витратити його на дорогу пішки в туристичний центр, не кажучи вже про те, що досить небезпечно ходити в темний час пустельними вулицями на околиці. Тим більше, що існують спеціальні туристичні стоянки ближче до центру, де ми неодноразово зупинялися в цих містах в інших турах компанії. Після всієї екскурсійної програми ми, відповідно, пізно приїжджали до готелю. А вранці рано виїжджали. І жодного разу групу ні висадили, ні посадили в автобус перед готелем, хоча така нагода була скрізь. Автобус їхав кудись на заднє подвір'я на стоянку і там всїх випускали. Там же здійснювалася посадка в автобус. Хтось скаже, що це буркотіння? Але, в такому турі, о 23-24 годині, коли вже всі втомилися, зайві 200-300 метрів з багажем, у темряві, по камінню, під дощем, серед якихось смітників – це просто знущання з туристів! До речі, завантажували та вивантажували свої валізи до автобуса туристи самі. Це все, звичайно ж, дрібниці, але з цих дрібниць складається загальне негативне враження. Я вже не кажу про гучну нецензурну лексику та лайку, яку дозволяли собі водії в автобусі. Окрім дорослих, яким було неприємно слухати матюки, в автобусі були діти! Це просто не припустимо!

Хочу окремо кілька слів сказати про групу. За весь час подорожей з Акордом, це була найорганізованіша група! Не дивлячись на такий екскурсійний темп, ніхто з туристів не запізнювався, нікого не чекали, всі приходили до вказаного часу! У цьому виявляється культура та повага до оточуючих! Дуже дякую всім!

На завершення, таки, хочеться написати про хороше – про сам тур. Дуже шкода, що так мало часу. Тому що кожні з країн та міст, заявлених у турі, варті окремої подорожі! Краків, Зальцбург, Прага – входять до програми багатьох турів Акорду, і ми там неодноразово бували. Але щоразу вони заново вражають своєю красою та величчю! Швейцарія - країна картинка! Вона прекрасна будь-якої пори року! Природа, гори, засніжені вершини, неймовірної краси озера – це все потрібно бачити на власні очі! Ні відео, ні фото не передають всієї пишності! Страсбург і особливо Кольмар - просто казкові міста! У них можна перебувати нескінченно, просто гуляючи вулицями задерши голову і відкривши рот від захоплення! Відкриття цього туру для мене – Нюрнберг! У Німеччині була неодноразово, але це місто не потрапляло у поле зору. Дуже красиве та цікаве місто. Обов'язково поїду до Нюрнберга ще! Ось тільки вже самостійно. Вибачте, «Акорд Тур», цього разу надто багато негативу вийшло.

Взагалі тур дуже цікавий! І я рекомендую поїхати до нього всім!

Тільки з іншими водіями та керівником групи!
Реклама
Отзывы о других турах