Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цікава та чарівна подорож по головним столицям Європи

"Посадка в автобус видалась дуже комфортною та неймовірно зручною. Наш гід, Галина, завжди була готова допомогти та підтримати. Також вона розповідала нам багато цікавих фактів про країни, в яких ми були."

Відгук туриста Аккорд тур milanks (Бородянка) на тур
Поїздка: 24 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Подорожуючи автобусом до Кракова, Празі, Відня та Будапешта, ми занурені в неймовірну культурну та історичну подорож. Перше, що вразило - це розкішні готельні номери, де кожна деталь створює атмосферу комфорту та розкоші. Автобусна подорож була зручною та комфортною, завдяки якісному обслуговуванню та затишній атмосфері. Екскурсоводи допомагали зануритися в історію кожного міста, розповідаючи про його архітектуру, культуру та традиції.

На особливу увагу заслуговує наш гід, Галина, яка не лише відмінно володіє знаннями про кожне місце, але й має неймовірну енергію та позитивну ауру. Її пристрасна розповідь про історію та культуру кожного міста зробила нашу подорож ще більш захопливою та незабутньою.

У Кракові ми відвідали вражаючу замок, де кожен камінчик зберігає в собі вікові таємниці. У Празі нас вразила Карлов міст та Празький замок, а Відень здивував своєю величчю та елегантністю. А Будапешт... О, Будапешт просто вкрав наше серце своєю неповторною красою, термальними джерелами та величним парламентом на березі Дунаю.

Ця подорож стала справжнім приголомшливим досвідом, завдяки чудовим готельним номерам, комфортному автобусу, професійним екскурсоводам та неперевершеному гіду Галині. Відвідання історичних пам'яток у кожному місті залишиться назавжди в нашій пам'яті як найяскравіші моменти цієї незабутньої подорожі.
Реклама
Відгуки про інші тури