Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок з друзями

"я отримала чудові враження та прекрасні спогади. найбільше сподобалось гуляти по Празі та поїздка на кораблику в Будапешті. це був чудово проведений час! дякую Галині за організацію, найкращий супроводжуючий????"

Відгук туриста Аккорд тур leraaaaaaaaa (Бородянка) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 24 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

великий плюс, що забрали та завезли в рідне місто, і не доводилось їхати з сумками нікуди. дуже зручно

автобус не дуже комфортний, туалет всередині не працював, місця на поличках не вистачало…

один із водіїв був досить грубим у висловлюваннях, за це мінус. інший водій був позитивним, завжди міг підтримати розмову та посмішити

супроводжуючий Галина промінчик сонця у цій поїздці! дякую їй за допомогу 24/7 та ввічливе і приємне спілкування???????? впевнено кажу: НАЙКРАЩА! ️

1ше місто — Краків, Польща: екскурсовод був дуже крутим, цікаво розповідав, але, на жаль, погода завадила гарній екскурсії: (готель був супер, стильно, зручно і гарно.

2ге місто — Прага, Чехія: дуже сподобалося! перевага у тому що було багато часу і ми все встигли зробити і побачити. в кінці навіть потрапили на шоу дронів, за що дякую Галині! екскурсовод був жахливий, нагрубила вчительці, розповідала не цікаво. готель був нормальний, але досить маленький і трохи незручний. але в цілому враження супер!

3тє місто — Відень, Австрія: сподобалось, дуже гарне місто, але було мало часу, хотілося б побачити більше. екскурсовод супер, розповідала цікаво.

4те місто — Будапешт, Угорщина: поїздка на кораблику стала фаворитом! дуже гарно, це незабутні емоції. усім рекомендую взяти цей додатковий тур ;)
Реклама
Відгуки про інші тури