Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур до Італії

"Казкова Італія, яка закохала в себе з першого погляду! Повернуся ще обов'язково!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (КИЇВ) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Привіт! Це наш перший автобусний тур до Італії з дітками 6 та 12 років. Чесно, переживала... а непотрібно.  Італія просто закохала нас в себе. До неї хочеться повертатися ще і ще... там є на що подивитися та захоплюватися.

Організація тура дуже сподобалося. Комфортний автобус, приємні водії. Все працювало, чисто та приємно. Група в нас зібралася добра. Мами з дітками, дівчата. Всі були чемними, пунктуальними та ввічливими. За ці 6 днів туру, ми стали вже як одна родина. Знайшли приємних знайомих. Всі десь щось підказували та допомагали.

Керівник групи: Хорощак Вікторія нам дуже сподобалося, можемо сміло рекомендувати. З цією тендітною дівчиною, можете нічого не боятися!

Завжди підказувала, допомагала, розповідала та взагалі дуже приємна.

Зупинки були завжди через 3,5 - 4 години по графіку. Або коли було дуже потрібно, без проблем. Що для мене було дуже важливо, тому-що я була з дітьми. Обирались такі зупинки де безкоштовні туалети, чисті, багато кабінок. Був магазин, де можна було купити воду, поїсти та інше.

Готелі: взагалі всі готелі були добрі. Але будьте уважними, інколи не має фену, но туроператор про це попереджає у інфолистку.

В нас була не велика проблема в першому готелі Рима (постіль чиста, але ліжка не великі, не такий охайний як інші) був забитий умивальник. Ми користувалися душовою... для нас проблемою не було.

Екскурсії: в кожному місті (крім Кракова та Будапешті) входила безкоштовна екскурсія, що дуже круто. Приїжджаючи до нового міста з екскурсією ти вже маєш якесь враження та інформацію про місто. Але будьте готові трішки побігли, тому-що потрібно все швидко та час обмежений. З дитиною 6 років ми відставали. Нам було дуже цікаво. Ми встигали все, і слухати, і робити фотографії. Також брали додаткові екскурсії: "Величний Відень", реально величний! "На допомогу падаючи башті! ", ну що сказати... у всіх тільки мови про башту... але це не так. Їдте не пожалкуєте. Що вразило, то вразило. Вона шикарна та і рядом з нею є що подивитися, фото вражають. Нам дуже пощастило, біля башти був відкритий Пізанський собор.... Боже, який він гарний. Нам не хотілося звідти виходити, картини, ліпнина, цікаві історії екскурсовода.

Флоренція, загадкове місто, любителям мистецтва обов'язково потрібно потрапити. Дуже вкуснюче морозиво фісташка (рекомендувала Вікторія). Знайшли та насолодитися ним... не схоже на інше морозиво. По рекомендації також Вікторії зайшли на обід та смакували італійську пасту... мені та діткам сподобалося, отримали задоволення. Та чек також дуже, дуже приємний! Так що, прислуховуйтесь до порад)

Рим: додаткову екскурсію не брали, тому-що багато ходили. Починаю з Колізею!!! Дякую Вікторії, вона підказувала де місця для чудового фото та закінчували біля Ватикану. А фонтан Треві... це ж витвір мистецтва!!! Не забудьте загадати бажання!!!

А італійська піца... аж слинки течуть.

Ватикан-можно. Погуляли, обійшли та відправили листівку додому (на території є своя пошта). В Римі діють багато часу... ми встигли все, скуштувати піцу (аж 2 рази), купити сувеніри, купити італійську сумочку, погуляти, пофотографуватися. Було круто!!!

Венеція: мрія дитинства!!! Ця площа, ці загадкові вулочки, гондоли це все вражає та закохує в себе!!!

Хоча ми і потрапили в дощ.. але це не завадило нам насолодитися цим прекрасним містом та закохати в себе! Описати словами Венецію дуже важко, її потрібно тільки побачити та насолодитися цим містом!

Будапешт: дуже зручні ліжка в готелі та супер сніданки. Від готелю до Парламенту на трамваї 15 хвл, тому було прийнято рішення з'їздити туди та назад... що і було зроблено. Вражає!

Ну, що ж.... якщо думаєте їхати чи ні? Їхати!!! Та побачити все своїми очима.

Ну, а ми вже плануємо наступний тур!!!

Реклама
Відгуки про інші тури