Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарний тур але мало часу

"Тур почався з перетину "чудового" польського кордону, з затримкою о 7 годин. "

Відгук туриста Аккорд тур Vik (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Канікули в Парижі +Страсбург Діснейленд, Астерікс, Європа Парк

У турі сподобалися 3 екскурсії: чудові екскурсоводи у Франкфурт-на-Майні, Кольмарі та Празі.

Гарна організація туру нашого гіда Наталії Нікіфоренко. Все чітко, зрозуміло, Наталія гарний організатор, максимальна відповідальність за кожного мандрівника. Чудові водії, які підіймали настрій, та допомагали з валізами.

Їхали без нічних переїздів, бо їхали на канікулах з дітьми, сподівалися, що будемо трошки відпочивати вночі, але заселення було о 12 - 1 ночі, а сніданок о 7.30-8.00. Тому недосип та поганий настрій був перманентним станом. Сніданки в Німеччині, Франції - максимально аскетичні-сік, булка, яблуко, джем, кава за бажанням. Дякую за чайник на третій день у Франції, під Страсбургом, може наші відгуки дійдуть до готелів і вони трошки підіймуть свій рівень сервісу. Чудові сніданки у Польщі та Чехії, а також гарні готелі там.

В Діснейленді величезні черги, тому якщо захочете туди їхати з дітьми, то обирайте не час канікул. Діснейленді неповторний, дякуючи нашому гіду Наталії, ми залишилися на нічне шоу, воно чарівне! Безкоштовні екскурсії швидкі. Треба більше часу на насолоду такими шикарними містами Європи, тому, якщо хочете більш повільно їхати та відпочивати-беріть більше часу. Бо за тиждень неможливо стільки охопити. Або їхати не з дітьми, бо їх недосип та втома більше засмучують, ніж свої.

Від себе рекомендую обов'язково відвідати екскурсію по Франкфурт-на-Майні та Кольмарі. Хотіли поїхати в Нормандію, але заради дітей обрали Дісней. Тому Нормандія буде наступним разом. Дякую, що відкриваєте міста для мандрівників, але цей тур, який рекомендують менеджери на весняні канікули з дітьми, треба допрацювати, щоб було більше часу на відновлення дітей. Бо враження повинні бути максимально позитивні.
Реклама
Відгуки про інші тури