Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож 2024

"Подорож в минуле, де війни й мир сплелися в архітектурному ансамблі історій під звуки сучасних сирен , страйків в вічно прикритому ремонтними парканами "світовому музеї" - Європі. "

Відгук туриста Аккорд тур OlenaVelo (Сєверодонецьк) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мої найкращі друзі Амстердам і Париж

В тяжкі часи для нашої країни  ми таки наважилися поїхати в тур дівчатами. Нажаль, саме  вибраний  тиждень був найхолоднішим в цьому березні, але через дощі, вітри й прохолоду - ми як турісти вдихали повними грудьми дух найстаріших міст, таких різних й чудових. Цей тур вибрали з багатьох що на заміну запропонував Аккорд - ми десь за місяць сплатили взагалі інший тур, який не набрався. Але тур супер! Все за програмою на сайті. Тільки скажу - беріть квитки в Лувр та Версаль заздалегідь - ми піздно вирішили й вже не попали в зали - треба їхати в Париж знов і не раз! Ще краще взяти пакетом екскурсії ще до поїздки про що ми забули.  

Париж, Амстердам - любов на все життя! Але дуууже сподобався Делфт, Ньюнберг, Брюссель  та Гайдельберг! Настільки багато різних емоцій кожен день, що тільки фото допомагають розібрати їх в голові:)  

Величезна подяка нашому гідові Надії! Тільки завдяки її стриманості, чіткості, витримці та професіоналізму ми завжди встигали поїсти, в туалети, купити презенти, знайти дорогу до автобусу після насиченого дня. Максимально рано виїжджали й не стояли в величезних заторах, а в парку тюльпанів в нас було аж 3 часи й весь парк був для нас без мільйонів відвідувачів (їх ми побачили на виході). Надія максимально допомагала зі всіма питаннями й проблемами - а вони трапляются в турах особливо де тільни жінки з дітьми)).  

Фото звісно сотні, додаю мінімум 

Дякую, Аккорд, що працюєте!   Перемоги нам всім та розквіту України!  
Реклама
Відгуки про інші тури