Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рим - це міст між минулим і теперішнім

"Риму - багато не буває "

Відгук туриста Аккорд тур Lana (Бровари) на тур
Поїздка: 08 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Це моя не перша подорож до Європи, але Рим залишиться в моїй пам'яті, як вічне місто, до якого хочеться повертатись знову і знову. Перш за все хочу подякувати нашому гіду Вікторіі, вона була просто неперевершена, завжди чемна, ввічлива, як любляча матуся, що турбується про своіх діток, навіть якщо ми десь запізнювались, розбігались по крамницях, затримувались, вона завжди ставилась до наших бажань з великою повагою та витримкою. Окрема вдячність водіям за професіоналізм та дружню компанню під час подорожі.

Краків нас зустрів сонечком та весняним теплом. В цьому місті кожен подорожучий може знайти щось своє неймовірне та рідне саме для себе, адже в ньому гармонійно поєднане минуле та сучане.

Відень - це краса і грація Европи, минуле та сучасне на стільки гармонійно вплелись в історію міста, що іноки коли мандруєш затишними вуличками Відня, здається, що ось ось з'явиться королева Сісі, іти поринеш у всю велич стародоаньої Европи. Згадки залишились дуже приємні та є бажання повернутись знову, адже є ще Віденькі бали, Віденська опера та ще всього різного, що не встигли побечити за день...

І ось Італія, перше місто Флоренція - вона зустріла нас теплим рясним дощем, але це не зіпсувало враження про місто, атмосфера в місті дуже приемна, дружня та тепла...

Подорож на потязі до Пізи залишила в пам'яті неймовірні краєвиди, та приємні емоціі... коли з далеку дивишся на Пізанську вежу, то вона ніби не реалістична, ніби іграшкова, і з ріного ракурсу вона виглядає по іншому, саме том і дарує массу приємних вражень і захоплює своєю красою та величчю.

Рим - це просто маса задоволення, місто через віка, місто дорогих сучасних брендів, кожна вуличка, кожен будинок - це історія, яку за 1 день дізнатись не можливо... Ватикан та його музеї захоплюють з першого погляду, та зачаровують.

Венеція це місто казка, місто Карнавал

Будапешт, здивував своєю культурою на гостинністю.

Раджу даний тур, позитивних емоцій дуже багато, але щоб більше побачити, потрібно їхати на довший час в кожне місто.
Реклама
Відгуки про інші тури