Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє знайомство з Будапештом та Віднем

"Комфортний відпочинок в Європі"

Відгук туриста Аккорд тур Оля (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 28 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Ранковий виїзд зі Львову зі смаком кави. Зручний автобус та турботливий, досвідчений гід Марія.

По дорозі заїхали в Егер на чудову екскурсію.

Наступного дня відвідали величний Відень, та скуштували віденську каву. Наступним був Будапешт та його краса!
Подорож почалась із залізничного вокзалу м. Львів, що є дуже зручним для людей з інших міст.

Комфортним автобусом ми їхали через мальовничі українські Карпати, споглядали квітучі сади в той час коли природа Києва ще спала.

Першим нас зустрічає місто Егер, з неймовірною історією яку цікаво донесла екскурсовод. Трошки вільного часу й час вирушати до Будапешту.

Поселення в комфортний готель було достатньо швидким, незважаючи на те що нас було багато. Вечірня ванна допомогла зняти навантаження через переїзд.

Сніданок в цьому готелі задовільнить смаки кожного. Й після насолоди весняним ранком з чашечкою кави вирушаємо у Відень. Велич та краса цього міста вражає. Історія імперії, затишні вулиці, просторі площі наповнені туристами та цікаві факти нас чекали на оглядовій екскурсії. Після був вільний час яким ми скористались для смакування знаменитої «віденської кави». Пройшлись зеленим парком, зазирнули в сувенірні магазинчики й вирушили до готелю.

Наступний день ми провели в Будапешті. Поїзда в Океанаріум була захоплююча та вражаюча. Деяких риб я бачила вперше, а деякі були давно знайомі. Великий супермаркет та подарунки додому були куплені в тому ж самому ТРЦ.

Оглядова екскурсія столицею Угощинибула на висоті. Побачивши неймовірні перлини цього міста ми мали змогу й скуштувати національну кухню. Так ми дізналися що гуляш може бути супом.

Увечері нас чекала оглядова екскурсія нічним містом. Завдяки підсвітці місто виглядає по новому, а щоб побачити його краще вирушили на кораблику уздовж набережної. Шампанське додавало гостроти почуттів та захоплення, тих хто не вживає алкоголь пригощали смачним соком.

І ось наста 4-ий день туру, час вирушати додому, але дорогою заїхали до купалень Мішкольц, кому подобаються печери буде у захваті, вода різних температур, гідро масаж та космічна підсвітка розслабляють та надають енергію. Після наслодження термальними джерелами завітали на дегустацію вина. Цей напій був представлений у багатьох варіантах смаків, думаю кожен знайшов «своє».

Дорога додому була легкою та швидкою.

Львівський вокзал, потяг додому…

Після цього туру лишились легкість та приємні спогади. Залюбки виберу цей тер знову, адже він на всі 100% збалансований та насичений емоціями.
Реклама
Відгуки про інші тури