Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя мрія про Нідерланди нарешті здійснилася!

"Величний Берлін, затишні вулички Брно, гіганти-хмарочоси Франкфурта, прогулянка вечірнім Амстелом та барвистими квітковими полями Койкенгофа - або коротко про те, як тур "Амстердам - ковток свободи" здійснив одну з моїх найбільших мрій."

Відгук туриста Аккорд тур halynahalyna (Львів) на тур
Поїздка: 26 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам - ковток свободи

Коли, переглядаючи прокозиції від Акорду, мій погляд упав на тур "Амстердам - ковток свободи" - я точно знала: неодмінно маю поїхати. І ні хвилини не пошкодувала, що наважилася!

Вже декілька років я мріяла на власні очі побачити королівський парк квітів Койкенгоф - завжди милувалася фотографіями в інтернеті, дивуючись розмаїттям рослинного царства, яке відкриває свої двері для відвідувачів лише раз на рік. Була на сьомому небі від щастя, коли менеджерка сконтактувала зі мною і підтвердила, що тур відбудеться.

По дорозі до омріяного саду ми відвідали ще декілька міст: прогулялися старовиними вуличками Вроцлава, набережною Волендама, зробили групове фото біля відомого Гаазького суду. З особливим захопленням оглянули історичні пам'ятки Берліна - Берлінський Собор, Брандебурзькі ворота та, звісно, Берлінську Стіну.

Затамувавши подих, на другий день нашого перебування в Нідерландах наша група приїхала в Койкенгоф - і, повірте, це рай на землі!

Насамперед хочу висловити подяку керівниці групи Софії Мірило - її професіоналізм, пильне планування кожної деталі та уважність до наших прохань зробили цю подорож надзвичайно приємною. Окреме дякую панам водіям Володимирові та Віталієві. Ваша енергія та відданість своїй роботі не залишають байдужими. Ця поїздка стала незабутньою та безпечною саме завдяки вашій команді!

Ще раз велике дякую за надзвичайний досвід та сподіваюся на можливість знову подорожувати з вашою командою у майбутньому!
Реклама
Відгуки про інші тури