Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже цікава і насичена подорож

"Не бійтеся перетину кордону на автобусі, при правильному підході все може бути швидко і комфортно!"

Відгук туриста Аккорд тур Victoria  (Дніпро) на тур
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Моя поїздка з дітьми на весняні канікули вдалася! Якщо коротко, то програма - дуже насичена, краєвиди - неймовірні, особливо парк тюльпанів - це любов на все життя, завдяки враженню від туру я відчула перезавантаження і нові сили в собі. І в тому числі завдяки професіоналізму нашого гіду - Віри Процик, яка виглядає юною дівчинкою, але дуже гарно знає, робить і любить свою роботу. Тому, завдяки їй, кордони в обох напрямках були обрані такі, що перетнули їх швидко і комфортно (краще ніж поїздом, коли можна чекати в потязі 3-4 години своєї черги на вихід до митниці), всі організаційні моменти робились чітко і своєчасно, багато цікавих розповідей про країни і тематичних фільмів на нашому шляху робили час в автобусі цікавим і швидкоплинним. Під її впливом група була згуртована і дружня, адже атмосфера в колективі має велике значення. Хоча звичайно цей тур не для лінивих, ходити доводилось багато, вставати рано, лягати інколи пізно, але повірте воно того вартувало.

Тур дає можливість зорієнтуватись по країнах Європи, а потім для себе обрати ті, що сподобались найбільше для тривалішого відпочинку. Дуже сподобались Амстердам, парк Кекенкоф - це нереальне місце, таку красу варто побачити хоча б раз в житті. Люксембург - величний, спокійний, благородний, дуже чистий і комфортний для життя. А пити шампанське ввечері під вогниками Ейфелевої вежі - неймовірний досвід.

Мені сподобалось подорожувати з Акордом, тур класний, водії - професіонали, автобус комфортний, гід-чудова. Маю надію на скору зустріч знов!

Реклама
Відгуки про інші тури