Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спроба побачити Трансільванію

"На жаль не можу нікому порекомендувати цей тур"

Відгук туриста Аккорд тур Аля (Чернівці) на тур
Поїздка: 29 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Цікаві вихідні в Трансільванії

Тур не сподобався, у малу кількість часу намагалися вмістити багато екскурсій. На жаль на огляд визначних пам'яток залишалося дуже мало часу.

Наприклад на знаменитий замок Дракули нам виділили всього 50 хвилин, цього часу не вистачило навіть на огляд ринку з сувенірами, не кажучи про те, щоб потрапити в кімнату страху або зайти в сам палац.  

Робота адміністратора Анастасії полягала в тому, щоб дзвонити гіду і постійно просити про скорочення часу екскурсій. Її пропозиція почекати на парковці якщо не хочете їхати в термальні води було саме тим, чого не вистачало для загального враження.

Готель та сніданок у готелі це окрема історія. Вибору не було, ви чи снідаєте яйцями чи не снідаєте взагалі.  

Бажання водіїв скоротити дорогу першого дня призвело до того що ми більше години їхали бездоріжжям та природно це призвело до того що увечері вечері не було («Вечір із національним колоритом»).  

Можливості нормально поїсти не було, був вибір у вільний час вам наданий ви чи фотографуєтеся на згадку чи шукайте ресторан і можливо встигнете перекусити.

Сподобалась робота гіда Ірини, саме її робота хоч трохи згладжувала недоліки цього туру.

Румунія  дуже красива країна та там багато цікавих місць які варто побачити, але на жаль нам це не вдалося зробити через малу кількість часу відведених на визначні пам'ятки та не продуманість маршруту.  
Реклама
Відгуки про інші тури