Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок по казкових місцях Італії

"Відпочинок пройшов на одному диханні-залишив по собі море приємних спогадів, та кучу щасливих світлин в телефоні. Такі поїздки надихають❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Полтава) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 28 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Однозначно рекомендую цей тур! (28.03.24/446) Програма складена максимально комфортно для туристів. Головне-це відсутність нічних переїздів, що дає змогу комфортно відпочити і в нормальних умовах зробити всі гігієнічні процедури. Хотілося б окремо відмітити раціональність використання часу у турі-для того, щоб якнайкраще організувати вільний та екскурсійний час туриста. Прекрасна добірка міст-Трієст, Флоренція, Рим, Венеція-все просто вражає красою та величчю!!! Екскурсоводи в турі були настільки цікаві інформаційно та харизматично, що екскурсії вражали своєю цікавістю.

Окремо хотілось би відмітити команду, що була з нами протягом всього туру! Віталій та Сергій - не дивлячись на відстані, проведені за кермом, на ранній чи пізній час висадки/посадки завжди допомагали з валізами та слідкували за чистотою в автобусі. І найщиріша та найбільша вдячність нашому відповідальному, енергійному та просто позитивному керівнику групи Грибачовій Олені. Вона чітко та послідовно видавала всю необхідну інформацію, керуючи абсолютно усіма питаннями, що виникали у туристів під час подорожі. Адекватно реагуючи на всі побажання/запити/ситуаціі. Олена справно комунікувала з групою, та залишила по собі самі приємні враження, як обличчя Акорду в цьому турі. Дякую кампанії за такий ретельний підбір працівників!
Реклама
Відгуки про інші тури