Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Емоції-Це те після чого людина Щаслива

"Все почалось з того що Ми попали в період коли все цвіте і кожна країна в цей період особлива."

Відгук туриста Аккорд тур Милевич (КИЇВ) на тур
ще
31
фото
Поїздка: 07 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Наша поїздка була запланована на цей період в іншу країну це мала бути Грузія, але Акорд цей тур нам відмінив за 2 дні до виїзду і запропонув альтернативу з якої ми обрали між Іспанією і Парижом.

Ми проїхали більше 5 тис км відвідуючі країни в яких наприклад я ніколи не була…це те ради чого ми живемо і ради чого ми розуміємо чи хочемо ми залишитись в цих країнах чи повернутись сюди щоб більше їх дослідити.

Розпочну з організації туру нас супроводжувала Анастасія Гомела, ця дівчина наскільки виклалась в цьому турі ради всіх туристів, що я скільки їздила подорожувати такої сильної організації не було.

Настя спланувала і згуртувала 50 людей які між собою різні як віком так і характером підходила до кожного з повагою відкритісью і допомогою всі питання які стосувались міста, транспорта, валюти, екскурсії, все було чітко і ясно.

Якщо чесно я б ще поїхала б з таким гідом

З Приводу водіїв вони у нас тил нашого туру кожна вигрузка і загрузка валіз була на них допомога і підтримка що важливо для жінки яка скупила всі магазини Європи

Якщо у вас є зручне взуття, і ви витримані, рекомендую Вам відвідати цей тур 7 днів пройшли як один день але скільки емоцій і позитиву подарували ці країніМи Щасливі️

Ще не повернувшись додому я вже думаю куди поїхати ще

Реклама
Відгуки про інші тури