Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож з коліжанками

"Спочатку туру не надто все сподобалось, але з середини туру було все супер! Якщо були зміни у графіку, то результат був кращий аніж мав бути початково. Готелі хороші, з гарними сніданками, автобус зручний і чистий. Водії привітні."

Відгук туриста Аккорд тур Jluka (Львів) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 11 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Почну з того що ми обрали інший тур, але за кілька днів до виїзду нам повідомили що наш тур скасовано. Нам довелось у терміновому порядку організовувати всі справи на роботі та вдома, щоб поїхати у цей довший тур. Спочатку у нас був нюанс з часом виїзду (у Львові над нашим житлом працювало ППО через що ми не могли вийти з укриття з дітьми), але час виїзду компанія не передбачає змінювати. Хоча все закінчилось добре, нас зачекали, але ми трохи понервували, коли нам сказали що час виїзду не передбачено змінювати навіть через ракетні небезпеки!

Далі було дуже швидке проходження кордону (до 1 год), через що було більше вільного часу У Кракові. Платна екскурсія нам не була цікава. Ще погано, що туристів висаджують на околиці а не у центрі, хто не йде на платну, а за трансфер автобусом беруть 10євро! Потім була екскурсія Прагою, безкоштовна сподобалась, добре що не брали платну бо самі туди зайшли, вечірня не сподобалась. У Відні також безкоштовна екскурсія не сподобалась, але Величний Відень була дуже крутою. Також ще у програмі закладено екскурсію на Шенбрун, по факту на неї нема часу і її не організовують. Тут більше питання до недостовірної інформації у програмі туру. У Будапешті дуже сподобався нічний кораблик по Дунаю, Таємнича Буда також цікава та красива.

Готелі були хорошими, ліжка усюди комфортні, було питання у B&B до чистоти, але сніданок був суперський. Abito чистий, але сніданок трохи простіший.

Водії Ігор та Ігор були привітні, спокійні, відкликались на наші прохання.

Керівник групи Аліна була дуже привітною, класно організувала групу і підказувала як і куди ми можемо поїхати у вільний час. Окрема подяка за її терпіння, оскільки ми були фото-маньячками, і часто запізнювались на збір групи, але все ж нас зачекали та ніде не залишили???????? Здається від наших планів встигнути все у вільний час та частих добігань до автобуса у Аліни був нервовий тік Попри це, вона завжди була привітною та дружньою️

Отож, спершу було не дуже приємні враження від компанії через відміну попереднього туру, не надто цікавих платних екскурсій. Але згодом так склались обставини, що ми реально відпочили, набрались мега позитивними емоціями та враженнями.
Реклама
Відгуки про інші тури