Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

6 днів нових вражень емоцій та пригод

"Наше знайомство з Італією пройшло незабутньо. Сповнені вражень та емоцій повертаємось додому. Незважаючи на довгі відстані, на переїзди, маємо повно класних яскравих фото, маємо уявлення про Рим, Флоренцію та Венецію… Дуже хочеться сюди повернутись.."

Відгук туриста Аккорд тур tannya.go (Хмельницький) на тур
Поїздка: 10 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Ми з донькою не новачки в автобусних турах. І цієї весни вирішили дослідити Італію, трішки торкнутися найпрекрасніших її міст! Квітуча Флоренція, величний Рим, місто-держава Ватикан, а далі неперевершена Венеція! Обрали вдалий час, квітень, ще не так спекотно (хоча у Римі було вже + 28️) і туристів не так багато (особливо це було помітно по Відню, Венеції та Будапешту). Наїлися смачної лазаньї, піцци, пасти. Находилися так, що наші ноги це будуть памʼятати ще довго))) Нафотографувалися! Веземо рідним та друзям приправи, лимончелу та магніти (куди д без них)

Втомлені, невиспані, але щасливі однозначно! Чудова організація з боку нашого гіда Олени, все чітко, вчасно та якісно. Дуже важка робота з людьми і Олена справляється із нею на всі 200% відсотків. Викладається на повну, переживає за все і всіх, піклується, підкаже, горить своєю справою Вона героїня для мене Дякуємо за все!!!

Затишні готелі, цікаві екскурсоводи, комфортний автобус та професійні водії!

Це точно не останній наш тур із вами

Реклама
Відгуки про інші тури