Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Венеція from enemies to lovers

"Моя перша подорож в Італію і перша з Аккорд-тур. Автобус просто розкішний, водії ввічливі, пунктуальні, завжди допоможуть з багажем. Гід Марія - просто супер-героїня зі сталевою витримкою і невтомно гарним настроєм ❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Sia San (Львів) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 13 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 2 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

У вас будуть боліти ноги. Але ви пройдете найкращі чекпоінти історичної Італії, а в добавок побачите кінкматографічно красивий Будапешт і тиху, затишну для душі та серденька Любляну. Вам все розкажуть і покажуть, дадуть поради щодо всього: від точок хороших сувенірів до інструкцій з вибору найсмачніших італійських вин)  

Вам нудно їхати в автобусі? Гід вже підібрала список фільмів на тему вашої подорожі. А ще плей-лист легендарних треків.  

Ви хвилюєтеся через маршрут і можливі проблемки в дорозі? Так, буває всяке. Це ж подорож. Але наша гід Марія розрулить все. Вона крута. Вона весела. Вона відповідальна. І дуже хороша)

У вас буде час на фото. На смачний обід (з професійними рекомендаціями екскурсоводів, де недорого і смачно поїсти справжню італійську кухню). Час на вбиральню і навіть на перекур для найзатятіших курців.  

Будьте готові, що транспорт в Європі дорогий, тож припасіть десь 65€ на всі поїздки громадським транспортом. Також в турі є багато варіантів додаткових екскурсій дійсно цікавими місцями, ви можете обрати те, що вам більше до душі - істрія, мистецтво, розваги, їжа або пасивний відпочинок.  

Коротше, якщо ви досі читаєте цей коментар, то відкладайте вже телефон і пакуйте шкарпетки в дорогу (не забудьте затаритися варіантами вечері в готелі. В багатьох європейських готелях нема електрочайника, тож беріть щось готове або малесенький дорожний чайник). Чао, цьом
Реклама
Відгуки про інші тури