Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дійсно найкращі хвилинки в Італії

"Водії автобусу чудові,емоції від поїздки неймовірні,живіт задоволений"

Відгук туриста Аккорд тур Veronichka0108 (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 13 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Це був перший тур, коли за такий короткий проміжок часу я побачила настільки багато всього цікавого і неймовірного. Аккорд тур-це прекрасне туристичне агентство, яке підбирає прекрасні готелі, чудових гідів, позитивних водіїв та класних екскурсоводів.

Тур «Найкращі хвилинки в Італії» назавжди залишиться в сердці, оскільки ми побачили все те, що очікували і навіть більше, встигли побувати у прекрасних місцях та поринути в атмосферу античності.

Наша подорож почалась з Угорщини, ця країна стала для мене відкриттям, оскільки я ніколи не думала що вона може бути настільки гарною, готелі-це любов. У всіх угорських готелях були дуже гарні умови, приємний запах на рецепції. Словенія-це прекрасне місто, навіть коли зачинені магазини і ви не можете купити пляшку води, проте це було класно і позитивно.

І ось нарешті-Флоренція. Так, це те чого я чекала найбільше. Це місто з багатою історією та гарними краєвидами. Але якщо ваша мета-галерея Уффіци, то завчасно питайте чи не припадає поїздка саме на понеділок, тому що в нашому випадку вона була зачинена. Рим-величне місто і здавалося б що за день не обійдеш його, проте ми зробили це. Венеція-місто, від якого я очікувала небагато, але воно забрало моє серце, це дійсно місто кохання і натхнення. Дякую за цю поїздку та чудовий сервіс
Реклама
Відгуки про інші тури