Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Побачити Італію і жити щоб повернутись ще

"Маленька мрія подорожі до Італії почала здійснюватись разом з Аккорд-тур та супроводжуючою Марією із неймовірним досвідом."

Отзыв туриста Аккорд тур Olenkachy (КИЕВ) на тур
еще
1
фото
Поездка: 13 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Квітень 2024
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Лучшие минуты в Италии!

Для недосвідчених туристів розпочну з особливостей поїздок автобусним туром.

1. Майте запас їжі на перші дні. Це в жодному разі не гастротур. Добре, якщо випаде можливість повноцінно сісти та посмакувати національними стравами. Але будьте готові, що програма дуже насичена: щоб встигнути все в такий обмежений час, іноді доведеться перекусити на заправці. Сніданки у готелях різняться залежно від країни, італійські досить скромні, проте нам пощастило бути ситими.

2. Тренуйтесь спати по кілька годин в день) Знову ж таки, така кількість міст за тиждень потребує жертв. Автобуси комфортні, зі своєю подушкою відпочинок можна розпочати і в ньому.

3. За можливості, розставте пріоритети та майте свій план на подорож. Це стосується додаткових екскурсій, самостійною прогулянкою містом, купівлею сувенірів та т. п. Вільного часу іноді вистачало на фотосесію та купівлю сувенірів в останні хвилини (такі дівчата).

А тепер до головного. Від супроводжуючої Марії не раз лунала фраза типу «Ви ніколи не згадаєте, як у вас боліли ноги, але завжди згадуватиме враження». І я доповню на свіжу голову: я вже майже забула чхання від пилюки в готелях, про бубубу через неможливість нормально поїсти та недоспані години. Бо це все – ніщо в порівнянні з шампанським на катері вздовж Дунаю та нічного Будапешту, з неочікувано симпатичною Любляною та її видами на засніжені вершини, з запаморочливою архітектурою Флоренції, з фотографіями із підпиранням Пізанської вежі, з покатушками італійськими електричками, з сльозами захвату на римському мосту через Тибр, зі стелями музеїв Ватикану та із криками чайок у Венеції…

І ще багато хвилинок згадаються згодом, але так мало в житті подібних настільки наповнених миттєвостей.

Щиро раджу поїздки з Марією Максимович. Самі лише супроводжуючі історії того варті. Надзвичайно стресостійка та урівноважена людина з приємним голосом, що особливо радував, коли пробуджував перед зупинками в готелях.

І сподіваюсь вам пощастить мати хвилинки в Італії в супроводі водіїв автобусу з таким же почуттям гумору, як у Олександра і Дениса. Практично кожна фраза - до сліз)

Саме цей тур – не для розміреної подорожі, це спідран, щоб придивитись, спробувати і зрозуміти, куди хочеться повернутись ще.

Дякую всім причетним, це було незабутньо!
Реклама
Отзывы о других турах