Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший відпочинок з сестрою від початку пандемії а потім війни

"З самого початку все почалось "не дуже", бо ми збиралися в "Париж для початківців", а потрапили в "Три дні в Парижі" і думали, що місця в автобусі, які залишились, будуть незручні. Але вийшло все супер - місця за водієм чудов"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Три дні в Парижі + Діснейленд

Скажу так: їхати в автобусний тур нас відмовляли. Але добре, що ми не послухали. В дорозі продумано достатньо зупинок, щоб задовольнити свої потреби і розігнати лімфу... Автобус зручний, водії і супроводжуючий групи професійні, відповідальні, такі, що самим недосвідченим туристам можна на них покластися. Супровід від Маші Гонтар - то не тільки добре виконані професійні функції, а і вихователька в дитячому садочку, бо більшість нашої групи - юна молодь, яка дуже не любить бути керованою, але Маша справлялась, молодець!

Сам тур - цікавий, насичений, інформативний. Берлін, Париж - то незабутні враження, класні фотки, кава, круасани, німецьке і чеське пиво, французьке шампанське, добре організовані екскурсії з класними екскурсоводами, та наша Марія, яка завжди поряд, у якої все під контролем.

Отелі були різні. Їх було три. В Польщі був найкращий і по сервісу і по сніданку. Але отелі - то не головне для нас, ми їхали за позитивними враженнями і перезагрукою. Все це ми отримали сповна. Дякуємо! Поїдемо ще.
Реклама
Відгуки про інші тури