Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ще одна мрія - done!

"Ця подорож була схожа на казку. Туроператору вдалося составити неймовірно цікавий маршрут з такими різними країнами. Тур пролетів на одному диханні."

Відгук туриста Аккорд тур ОЄ (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 12 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Барселона – Королева Півдня

Це вже моя третя подорож з Акорд-тур, і, можу сказати, що найкраща.

Головною метою і мрією була Барселона, і я не розчарувалася. Але також ми мали можливість побачити спокійний чарівний Зальцбург, послухати цікаві історії. Здалося, що всі люди, які там живуть - щасливі.

Потім ми відвідали Монако та Ніццу, помахали рукою морю та доторкнулися до зіркового життя.

І ось вона - Барселона. Лагідне море, коштовні яхти, легенди Готичного кварталу та шедеври Гауді. З об’єктивних причин не вдалося відвідати парк Гуеля… шкода, але буле привід приїхати ще. Побували на горі Монжуїк, помилувалися нічними вогнями Барселонами з гори Тібідабо.

Несподіваним відкриттям для мене стала подорож на гору Монсерат до монастиря, де зберігається реліквія - Чорна Мадонна, яка виконує найзаповітніші бажання людей. Ця гора реально неймовірна, вона незвичайна, не сумнівайтесь - їдьте туди обов’язково! Екскурсовод Ольга дуже цікаво розказувала про Барселону та Монсерат, велика дяка.

Окрім Барселони, нам вдалося подивитись й інші маленькі іспанські містечка - Калелью (ми там жили в готелі), Тосу де Мар, Ллорет де Мар. Все дуже сподобалось, Іспанія - просто ван лав!

Закінчили подорож Венецією та австрійським Гарцом. Ні про жодну екскурсію я не пошкодувала.

Шкода, що не вдалося відвідати Озерний край в Австрії, не набралася необхідна кількість бажаючих. Але все ще попереду.

Хочу додати, що весь шлях проходить поміж неймовірних ландшафтів - гори, озера, тунелі, віадуки - особливо красиво у Франції та Іспанії. Вже навіть з-за цього треба їхати.

В турі було два нічних переїзди, раніше я завжди обирала тури без них. Але виявилося, що все не так страшно, головне - візьміть з собою подушку для шиї. Під час нічних переїздів робили великі зупинки, щоб туристи мали можливість переодягнутися та привести себе до ладу. Так що все норм.

Ще нам пощастило з водіями, то були найкращі професіонали, те, як вони маневрували по вузеньким вуличкам Монако - гідне найкращих премій, про це кіно можна було знімати.

Та окрема величезна подяка нашому супроводжуючему Роксолані. Ця маленька тендітна дівчинка - професіонал у своїй справі та просто чудова людина. Вона піклувалася про кожного туриста, старалася, щоб всім було комфортно, допомагала та вирішувала найскладніші ситуації, що виникали під час подорожі. Всім бажаю такого керівника!

Дякую Акорду за класну подорож! Та наступного разу разом поїдемо до Португалії)

P. S. Готелі в цій подорожі були гідні, годували смачно)
Реклама
Відгуки про інші тури