Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії збуваються!!!

"З таким гідом, як Настя в любий тур!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Valentyna (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 07 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Планували тур з друзями (6 людей) на 21.03, але враховуючи те, що тур перенесли на 24, потім на 26, потім на 29, потім на 7.04, то я залишилась одна з нашої групи і це є - мінус. Незрозуміло, навіщо ставити 8-12 виїздів на місяць, якщо набирається тільки один. Другий мінус - це незручний автобус, відстать між сидіннями мінімальна (розкласти неможливо), бо будеш лежати на колінах у сусіда. Потрібно враховувати те, що група велика, переїзди довгі, то відповідно має бути автобус комфортним.

А тепер про сам тур. Першим і великим плюсом нашого туру була наша керівник групи пані Анастасія. Вона піклувалась про кожного, надавала чітку інформацію, прописувала все в групі, скидала всі локації. Настя - це сучасна, креативна, позитивна …., одним словом - профі у всьому. Тур крутий, колоритний, вражень просто безліч.

1 день - кордон перетинали довго 8-годин, відповідно Варшави не було

2 день - Берлін обзорна екскурсія, 1,5-2 години вільного часу і переїзд в Дюссельдорф

. Враховуючи те, що я в Берліні була 7 разів і бачила вже все, то мені було достатньо цього.

3 день - Амстердам. Це не місто - це просто якийсь парад емоцій. Так, як в Гаагу група не набралась, то ми весь день гуляли по Амстердамі, встигли все

4 день Королівський парк, описати цю красу неможливо, потрібно їхати і дивитися. Звичайно, що 2-2,5 години дуже мало, але яскраві картинки з полями тюльпанів залишаться в памʼяті назавжди. Далі ми поїхали в Заансе Сханс і Волендам - це майстерні черевиків, сиру, деревʼяні казкові будиночки, смачний копчений вугор… А ввечері ми мали можливість любуватися Брюсселем (дуже атмосферно, але мало)

5-6 день - Париж. Дякуючи Анастасії Гомела ми встигли багато: і обзорна екскурсія, і відвідали Лувр і Версаль, і побачили ейфелеву вежу, тріумфальну арку, собор Паризької Богоматір, Єлисейські Поля, Острів Сіте, Сену, Оперу Гарнье, сад Тюільрі…і побачили Париж з висоти. Чи повернусь я в Париж? - так, бо є, що дивитися

7 день - Люксембург. Обзорна екскурсія і 1 година вільного часу, далі переїзд в Франкфурт, також обзорна і 1 година вільного часу. Обидві локації варті для відвідування. Далі переїзд в Прагу

8 день екскурсія обзорна і виїзд до Львову

Проїхали ми більше 5 тисяч км, находили трішки менше))). Рекомендую даний тур. Втома вже пройшла, а враження - їх стільки, що не описати. Я щаслива!!!

Взагалі в Аккорду дуже круті тури, але організація…. (плануєш одне, а їдеш зовсім в інше) В нашому турі були туристи, які планували Грузію, Стамбул, Іспанію, Португалію. І це великий мінус. Все інше - супер. Величезне дякую тому, хто складав програму турів!!! І ще раз величезне дякую керівнику нашого туру Анастасії!!!
Реклама
Відгуки про інші тури