Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коротка подорож - море вражень!

"Мої враження."

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (Моршин) на тур
Поїздка: 27 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій Італійський вікенд: Венеція+Верона

Вже не перший раз подорожуємо з Аккордом, але ця подорож найбільш насичена і найважча. Затримка на кордоні зіпсувала плани тих, хто планував прогулянку на кораблику в Будапешті. Тай в Будапешт ми б вже не заїжджали, якби не забирали ще туристів. В очікуванні туристів мали можливість на кілька хвилин вийти і насолодитись красою вечірнього Будапешту. Це просто казка!

Венеція зустріла нас дощем, але вражень це не зіпсувало, а навпаки дало можливість прогулятись малолюдними вуличками. Через деякий час рівень води почав в місті підніматися і прийшлось ходити по конструкціях (місточках), які там споруджені для таких випадків. Площа Сан Марко попливла…Коли закінчився дощ туристів було стільки, що важко було ходити по вузьких вуличках.

Від Верони, особисто у мене, вражень нуль. Це суцільний торговий центр, архітектури ледь вистачило на 1,5 годинну екскурсію. Єдине що там було цікавого це тільки дворик Джульєти. На прогулянку по Вероні нам дали 12 годин, а там немає що робити 12 годин.

Екскурсія в Егерсалок - це марно витрачені гроші. На відвідини термалів нам екскурсовод дала 2 години, поки дійшли до басейнів Solaris (точної назви не памʼятаю), роздягнулися, побули в басейні годинку, тому що потрібно було вже виходити, прийняти душ, посушити голову. Тобто саме перебування в басейнах це максимум година часу. Заплатила за це 1230грн. (1дорослий і дитина 5 років). Для відвідини термальних басейнів потрібно брати конкретний тур, який дає можливість нормально насолодитися і релакснути. А ця екскурсія це суцільна біганина.

Сам тур цікавий і насичений, але два нічних переїзди це дуже важко.

Інші відгуки Наталія

Реклама
Відгуки про інші тури