Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Моє розчарування

"Дуже гарний отель у турі але не дуже професійний гід."

Отзыв туриста Аккорд тур ATB (КИЕВ) на тур
Поездка: 19 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Квітень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Подари мне, подари… Эгер, Вена и Будапешт!

Розумію, що все залежить в подорожі від керівника групи, але і програма туру повинна бути реальна яка підтвердженна таймінгом. Але цій фірмі це притаманно. Вам розкажуть, що ви будите і там, і там і побачите і те і те... але на самом ділі це просто замануха. То группа не набралася на цю екскурсію то по часу не встинаємо.

Да і керівники не дуже професійні. Не знають добре дорогу до локації, коли в місті в яке приїжджають вже все закрыто, в скільки пересмінка на таможні. І краще ще час побути на локації, чим стояти на таможні чекати пересмінку. Ну це моє враження від останньої подорожі по Венгрії з керівником Іванка. Почну з приємного, отель в Будапешті супер, дуже сподобався, за це вашій фірмі + ++ +. Але наші враження від першого туристичного дня не дуже. 1 чому не знали що Егересалек не працює??? Хоча ваш таймінг все одно не позволив бы нам там побувати. 4 години таможня це зрозуміло... а якщо було би 8 годин? Питання щоб ми тоді побачили в цей день?

2 дуже не задоволенна тим що коли ми приїхали в Егер вже нічого з кафе не працювало. Ми не платили за красунь у мене був відгук від друзів, які їхали в такий тур з вашей фірмой. Вони мені їх не радили. Але... коли я зрозуміла, що поїсти в егері вже немає де... я попросили Іванку нас просто довести в те місце красунь і ми самі бы знайшли там де поїсти. , нам просто відмовили. Не купили цю екскурсію шукайте самі де поїсти..

3. Мої враження від сьогоднішньої екскурсії в Хевіз. 1 людина яка супроврджує группу не знає дороги і де можно припаркувати автобус. Рівно 4 рази ми їхали по колу. Хоча нас могли висадити біля входу на термал. Також ми 20 хвилин, замість того щоб бути на озері, ми пішки після припаркування автобусу йшли до входу. 2 гід не знав, що сьогодні озеро працює до 18 00 замість 19. Тобто по суті ми їхали 2.5 години щоб 1 годину бути на озері. 3 коли группа зайшла в бассейн гід навіть не обяснила як закривати шафи. Всі бігали і питали сторонніх. Я не розумію, як можно відправляти супроводжуючу без знання цих моментів. Дяк за екскурсію по хевізу в надходжені парковки 20 хвилин, в надходжені входу в озеро 20 хвилин і купанні на озері 1 годинку.
Реклама
Отзывы о других турах