Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща подорож європейськими містами Просто казкова подорож

"Починаючи з Праги, ми занурені в атмосферу середньовічної Європи, з її вуличними музикантами та кришталевою архітектурою. У Нюрнберзі ми відчули дух історії, відвідавши відомий замок і вуличні ярмарки. Париж, безсумнівно, зачарував нас своїми…"

Відгук туриста Аккорд тур Таня Волошин (Калуш) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 17 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Зустріч в Парижі Нормандія, Версаль, Діснейленд

Мій досвід подорожі з вашим турагенством був вперше, але надзвичайно приємним і запам'ятовуваним. Ваша команда в складі наших водіїв та гіда Надії Цвяк була неймовірно чутливою та дружелюбною до кожного з нас. Комфортний автобус. Також вперше їхала на двох поверховому автобусі. Вигляд з вікна вражав красою. Водії охайні та привітні. Нажаль не запамʼятала імен. Але я вдячна їм за щасливу дорогу.

Про саму поїздку. Починаючи з Праги, ми занурені в атмосферу середньовічної Європи, з її вуличними музикантами та кришталевою архітектурою. У Нюрнберзі ми відчули дух історії, відвідавши відомий замок і вуличні ярмарки. Париж, безсумнівно, зачарував нас своїми вуличними кав'ярнями, елегантними бульварами та багатством мистецтва в музеях. Відень подарував нам враження своєї величі та музичної спадщини, а Будапешт захопив своєю прекрасною архітектурою та культурним розмаїттям.

Кожне місто було обрано з дбайливою увагою до наших інтересів, а кожна екскурсія була чудовою можливістю пізнати історію та культуру кожного місця. Ваші гіди виявилися професійними та дружелюбними, завжди готовими поділитися цікавими фактами та порадами. Наша подорож була найкращою комбінацією відпочинку та пізнання історії, і я вам безмежно вдячний за це незабутнє досвід!

Дякую за вашу гнучкість та підхід до кожної людини. Ви чудові.
Реклама
Відгуки про інші тури