Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незважаючи на погоду яка нас зустріла - ця поїздка залишила неймовірні враження!

"На враження спочатку вплинула погода, але через прохолоду я неймовірно полюбила наш автобус. Місця зручні. Здебільшого все відбувалось пунктуально."

Відгук туриста Аккорд тур h.elena_violin (Хмельницький) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 18 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурний тиждень в Амстердамі і Парижі!!!

Спочатку найважливіше, що нажаль потрапити в той тур, який плануєш з самого початку дуже важко. Відмовляють і пропонують схожі в цю дату, або переносять тур на іншу, а так як відпустка планується здалегіть, залишаєш перед фактом.

Наш тур відбувався 18.04-24.04. Велике дякую хочу сказати водіям, які неймовірно маневрували по вуличках Парижу і ми мали змогу спостерігати за архітектурою з віконечка. Хочеться також подякувати нашому керівникові групи Надії Ковбасюк, хороша організація групи, пунктуальність. Прислухалась до наших прохань і намагалась виправити всі незручності. Підбір готелів на висоті, хоча не сподобались з 6 готелів 2 (порівняно з іншим вони мали не дуже враження) а в Парижі було в номері холодно і змоги зробити тепліше не будо, всі сніданки смачні, хоч на один ми практично не потрапили в оцінити його не можемо. В цьому турі звісно хочеться відмітити Париж і Амстердам на це звісно виділилось найбільше часу і навіть на другий день в Парижі нас порадувала погода. Як для першого знайомства з цими містами навіть вистачило часу, але однозначно хочеться повернутись. Звісно такі міста як Берлін, Франкфурт на Майні в нас були дуже поверхнево і оглядово, тому щоб розкрити весь колорит міст - потрібно повертатись ціленаправлено ще раз.

Тобто якщо ви надієтесь побачити всі міста які перераховані в турі це зазвичай просто проїзд і 1,5 година екскурсія.

Інші відгуки h.elena_violin

Реклама
Відгуки про інші тури