Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший автобусний тур

"Емоцій багато, але позитивні чи негативні варто прочитати далі..."

Відгук туриста Аккорд тур Olya (Ковель) на тур
Поїздка: 17 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд вражень...   Пікантний Амстердам, Величний Берлін, Казковий Бремен  

Відразу зазначу, що даний тур трішки відрізняється від описаного... десь так на відсотків 60%. Це був 5-денний тур з двома нічними переїздами та двома ночівлями в готелі. Якщо коротко про часові рамки, то в 05:30 ранку ми виїхали зі Льовова та опинилися у Вроцлаві десь біля 17:00, з Вроцлава ми виїхали приблизно о 22:00, та прибули вранці 04:00 до Берліну, де ще до 7 ранку ми спали в автобусі, з Берліну ми вирушили приблизно о 16:00, та біля 23:00 прибули в готель вже на території Нідерландів. Вранці ми вирушили до парку Кекенхов, відвідали всі заплановані локації в Нідерландах, і з Амстердаму виїхали близько 22:00 відповідно прибули до готелю в Ганновері (Німеччина) вже майже о 02:00 ночі, натомість мали пізній сніданок та неспішний день у Ганновері та Целлє. Приблизно біля 20 вечора ми вирушили до Польщі та прибули до Кракова біля 7 ранку, мали оглядову екскурсію та по 10 ранку вирушили додому. До Льова прибули вже о 16:00.

Тепер дійсно про враження, емоції, комфорт та наповненість програми.

Програма туру дійсно насичена багатьма екскурсіями (за дод. плату ми також брали), цікавою інформацією та навіть лишався час для особистих прогулянок. Подорожувала я з 7-ми річною донькою, як для мене так і для неї це було вперше саме в програмах автобусних турів, але не вперше на таку далеку відстань, тобто досвід подорожей у нас досить таки великий (Франція, Бельгія, Люксембург, Туреччина, Єгипет, Кіпр та ін.). Акцент при цій поїздці я ставила саме на відвідування парку Кекенхов, так як йому у цьому році виповнилось 75 років та відвідуванні Амстердаму, решта міст вважала як приємний бонус по дорозі до омріяних)))). Як виявилось мої очікування не зовсім збіглися з реальністю..... так як задоволення я отримала зовсім не від тих місць, де хотіла побувати. І це сталося не через розчарування побаченого, а у банальному... зовсім мало часу було на Нідерланди, а саме на Кекенхоф, де ми пробули тільки 2 години і в Амстердамі, де гід Сергій просто відбив все бажання слухати і дивитися це місто, а ще колосальна втома від того, що ми за цілий день побачили та проходили + погода, яка вирішила це все ще погіршити. В результаті багато негативних емоцій, образ в першу чергу на саму себе, але це мій перший такий досвід, тому маю надалі багато що знати при плануванні наступних поїздок.

Окремо хочу зазначити, що міста Вроцлав та Берлін дуже неочікувано вразили мене своєю красою, історією та гарними локаціями, звісно велика заслуга в цьому є екскурсоводів Лесі та Андрію, вони змогли мене зацікавити і можна сказати, саме через їх розповіді у мене виникло бажання відвідати ці міста не один раз. Пізнавально було відвідати міста Ганновер та Целлє, від оглядової екскурсії вранішнім Краковом ми відмовилися, залишилися в автобусі, так як банально дуже втомилися за попередні дні і на нас був останній сухий і чистий одяг, а погода була дощова.

Велика подяка за терпіння, розуміння та лояльність гіду нашого туру Надії, це дійсно людина, яка максимально вирішувала будь які спірні ситуації, намагалась владнати проблеми по мірі їх виникнення, старалась створити гарну атмосферу даного туру, бо не все від неї залежало, а велика частина відповідальності саме лягала на її плечі. І можливо, у вирі емоцій багато мандрівників саме звинувачували її у певних ситуаціях, але вона стримувала такі емоції, що свідчить про неабиякий досвід у цій сфері її діяльності.

Корморт під час переїзду нам забезпечили водії, вони максимально швидко і вчасно старались нас довозити до зазначених місць, ставали на зупинках для переодягання та у туалет по графіку, а іноді і по особистим проханням, навіть коли це дуже важко в умовах переїзду по автобанах. Комфорт самого автобуса міг би бути кращим, відсутність туалету значно спростила нам пересування та з'економила час на зупинках, натомість наявність USB роз'ємів дало змогу постійно зараджати свої телефони.

Як підсумок, для мене тур отримав 3 бали з 5. В першу чергу нерекомендую його для поїздок з дітьми, адже зовсім непродумана ця програма по харчуванні, іноді просто на ходу забігали в кафешту, щоб просто взяти щось перекусити, а з дітиною для мене це стало катастрофою, я постійно думала коли ж мені вдасться погодувати її чимось гарячим, і тільки бачачи Макдональдз я трішки видихала з полегшенням, що моя дитина хоч картоплю фрі поїсть (хоч це не є нормальна їжа, в цьому турі я була їй дуже рада).  

Великим розчаруванням дійсно для мене стало обмежений час у парку тюльпанів, де пробігаючи по локаціях і стараючись зазнімкувати побільше краси, я помічала неспішно ідучих європейців, які дійсно насолоджувались цією красою і певною мірою заздрила їм, відвідала тільки одну галерею з трьох та незмогла сповна відчути велич цього місця.

Якщо ви прагнете побачити побільше цікавих локацій, звикли робити 100 справ на годину, для вас очікування групи туристів "які ловлять гав" є прийнятним, ви незважаючи на все прагнете побачити у всьому позитив, навіть коли ваші очікування не збіглися з реальністю, то цей тур саме для вас. Дійсно є багато людей, яким сподобався наш тур, але це точно не я =)
Реклама
Відгуки про інші тури