Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Все почалось з того

"Не сподобалось "

Отзыв туриста Аккорд тур Кристина  (Харьков) на тур
еще
35
фото
Поездка: 14 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Квітень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Встретимся в Амстердаме + парк "Кекенхоф" и парк Эфтелинг!!!

Все почалось з того, що тут який ми обирали спочатку «Амстердам та Париж запалив та привабив» - відмінили за дві доби до виїзду, запропонували інші тури, хоч я бронювала у січні, ціна була інша, і ніяких турів на подібну ціну не запланували, ок, доплатили, поїхали, адже дати відпустки вже були конкретні.

Ми виїхали о 09:10-/ + з вокзалу, хоч більшість автобусів виїжджає заздалегідь вранці. Ми приїхали на кордон, були останніми. Простояли 7 годин.

Потім довгий переїзд до готелю у Польщі. У Вроцлав ми не потрапили, бо стояли на кордоні.

Вже в автобусі нас поставили перед фактом - щоб у Бельгію ми не заїжджаємо, адже сезон тюльпанів. Але це ніде на сайті не указуют, це як єкскурсія, але не написано що або тюльпани/або то. Таких сюрпризів далі буде ще. Хтось брав дітей до парку розваг (зауважу у турі він прописан) але і туди не везуть, тож не питайте у своїх менеджерів, хто продає тур, одразу це.

Дуже довга дорога. Майже увесь час ти у автобусі. Автобус був полупорожній. Чисто, комфортно. Два водії, все добре, дякую за безпечність нашу. Гід Андрюхіна Анастасія - сподобалась і зробила все що від неї залежало для цієї подорожі.

А ось до самої компанії акорд тур - дуже багато питань, нажаль. Чому не попереджають за нюанси про єкскурсіі. дуже набита програма, через міру, ти не встигнеш нічого роздивитись і насолодитись. Може треба прибрати кількість країн в зробити акцент на чомусь більш? А не по 3 години на місто.

Вроцлав - не були, бо стояли на кордоні.

Берлін - 3 години всього у місті були. Гід не сподобалась.

Далі те, заради чого їхали - Амстердам. Туди ми попали о 14:00-/ + тут вже і єкскурсіі тобі куча, і ти просто не побачиш місто, якщо поїдеш на усі єкскурсіі. Тож якщо хочете хоч трішечки прогулятися і відчути атмосферу - пройдіться самі, бо наголошу на те, що у вас майже не буду вільного часу. Ми робили його самі, якщо не відвідували якусь єкскурсію. Другий день і Нідерландах - (нас доречі поставили перед фактом що маємо їхати на єкскурсію, бо людей мало і за нами не вернеться автобус, ось так) також швидкий - і ми чекали парк кекенхов, але він був самим останнім, до нього всі вже дуже втомились. Але парк того вартує, я рекомендую туди потрапити хоч раз у житті!

Роттердам - дуже сподобався, дуже крутий ринок, але на нього дали 15 хв часу вільного)))

Незвичайні будівлі, сучасні і дивовижні.

Делфт - маленьке містечко, але миле. Гаага - так є памʼятки визначні, північне море, але це як раз та єкскурсія на яку ми не планували їхати, не скажу що щось було дуже гарне.

Парк квітів - то вау, дуже сподобався. Людей багато, парк великий, нам дали 3 години часу, нам вистачило на парк.

Бельгія - дуже шкода що не відвідали, дуже хотілось.

Дрезден - я вже була тут, готичне місто, з неймовірною архітектурою, дуже люблю його. Слухали оглядову єкскурсію і гуляли самі.

Краків - були не раз, тому не ходили на єкскурсію. Тим самим зробили собі трошки часу вільного.

Готелі всі добрі, сніданки також, але враховуйте що 6 діб ви будете харчуватися або на заправках, або з собою перекус брати. Бо можливості кудись зайти - в нас не було з групою. Ми робили самі, знову ж такі - вільний час без групи замість якоїсь єкскурсіі і тоді мали змогу купили сувеніри, поїсти і тд.

Загалом - через міру всього багато, а по факту як раз на те, щоб хотілось робити акцент - такого немає. Інформація не вся дійсна з сайту. Важка дорога, враховуйте хто вже з дітками, або літні люди.

Реклама
Отзывы о других турах