Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна Франція

"Омріяна подорож до Діснейленду відбулася"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Дякую компанії, що надаєте можливість в такі тяжкі часи отримати позитивні емоції і незабутні враження. Вже не вперше користуюся вашими послугами.

На день народження своїй доньці зробила подарунок - подорож до Діснейленду. При підборі туру обов'язковою нашою вимогою (і єдиною) було можливість залишитися в парку і бути присутніми на вечірньому шоу, яке починалося о 23.00. Попередньо при бронюванні менеджером було зазначено, що буде трансфер, автобус як відвозить так і забирає туристів після вечірнього шоу. По дорозі до Діснейленду нас мали об'єднати з іншою групою туристів, які з невідомих причин приїхали на годину пізніше, а ми весь цей час їх просто чекали біля автобусу. Результат - втрачений час не в Діснейленді. Другий сюрприз був при поверненні з парку, звичайно ж наш гід про це попередила, бо наспраді автобус забирав туристів о 21.00, а хто хоче залишатися на вечірнє шоу, той має добиратися до готелю самостійно. А до готелю, уявіть собі на хвилинку, в нічний час потрібно було б добиратися з пересадками приблизно 3 години. І ми разом з іншими нашими туристами, які все ж таки залишилися, змушені були брати таксі, щоб швидко і безпечно добратися до готелю.

Дуже хотілося потрапити в Лувр і Версаль. Чомусь такі екскурсії поставили в один день, хоча попередньо в турі вони були анонсовані в різні дні, і час відвідування був максимум по півтори години, за цей час навіть швидко оглянути їх неможливо. Тому велике прохання до керівників віднестися з розумінням і змінити підхід до наповнення екскурсійного дня.

Ейфелева вежа. Куди ж без неї? Красуня у вечірньому мерехтінні. Париж зачаровує своєю різноманітністю.

Окреме "дякую" вправним водіям за їх професіоналізм на вузеньких паризьких і не тільки вуличках, за вчасне повернення до Двірцевої площі, всі туристи встигли на свої потяги. "Дякую" нашому гіду Влада Гаркава за чітку організаію, ніхто з туристів не спізнювався, всі були слухняними:), миттєве поселення в готелі, ніякого балагану, все чітко, злагоджено і швидко.

Реклама
Відгуки про інші тури