Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувана поїздка до Італії

"Італія- мрія мільйонів туристів з усього світу, а завдяки Акорд туру, ми втілили цю мрію у життя. "

Відгук туриста Аккорд тур Tanya.Smyk (Олександрія) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Неймовірне знайомство з Італією назавжди залишиться в памʼяті. Чаруюча Флоренція, величний Рим, Ватикан та елегантна Венеція закохують з першого погляду. Завдяки квітневій теплій погоді вдалось повною мірою насолодитися атмосферою цих міст, і комфортно пройти всі «екскурсійні» кілометри. Усі екскурсії були проведені професіоналами своєї справи, які не просто познайомлять вас з історією міста, а й порекомендують місця де можна смачно поїсти місцевої кухні та купити сувеніри за найвигіднішими цінами.

Окрема вдячність нашому гіду - неймовірній пані Вікторії, за чудову організацію, чуйність та професіоналізм. Дуже зручним було те, що Вікторія дублювала всю інформацію в чаті, з нею ми вивчили декілька італійських слів, отримали список найкращих італійських сувенірів.

Комфортні готелі в турі, невідʼємна частина подорожі, але треба бути готовими до «континентальних сніданків» в деяких готелях Італії.

Хочеться поділитися хоча б невеликою частиною тієї краси, яку вдалось побачити (P. S. але фотографії це лише маленький відсоток, тому починайте збирати валізи у подорож щоб відчути увесь шарм величної Італії)

Реклама
Відгуки про інші тури