Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ще одна з моїх мрій здійснилася!

"Тур, хоч і важкуватий, але мега насичений прекрасними місцями! Рим, Венеція, Флоренція, Відень, що ще треба для повного щастя "

Відгук туриста Аккорд тур milanaza (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Все починалося дуже добре, на кордоні Краківець перед нами був всього один автобус, але війна вносить свої корективи всюди, на жаль, і прийшлось пропустити ще два військові автобуси. За 6 год. ми нарешті його пройшли!

Так, як в Кракові не зібралася група для екскурсії, було дуже мало часу, щоб насолодитися цим гарним містом, швидко пробіглися набережною до центральної площі Ринок і в автобус, на все про все + - година, також довелося заплатити по 10 євро за в'їзд в місто. Ночували ми в готелі на території Чехії. В готелі не було фену, це єдиний його мінус, а так сніданки - пристойні, матраси - зручні.

Після Кракова ми вирушили до Відня!!! Оглядова екскурсія була цікавою і пізнавальною. Попри холод яким нас зустріло місто, величчю Відня можна милуватися вічно і в будь-яку погоду. Та знову мені не вистачило часу, хочеться ще повернутися самостійно.

Нарешті Італія! Першим містом в Італії була Флоренція, яка зустріла нас сонечком, що після морозного Відня дуже порадувало! Оглядова екскурсія - вичерпна і цікава. Місто дуже красиве і варте уваги, вузенькі вулички, архітектура.... У Флоренції ми були майже весь день і вдосталь змогли насолодитися нею. Готель по дорозі до Флоренції був найгіршим в турі особисто для мене. Ліжка просто мега незручні, старі пружинні матраци добряче натиснули й без того змучену спину, сніданок нормальний, я голодною не була.

Рим - навіть не знаю, як висловити словами його велич та моє захоплення!!! Колізей, Пантеон, Ватикан - це все просто потрібно побачити на власні очі.

Ну і далі, моя мрія - Венеція!!! Красу якої словами описати важко, вона мене захопила найбільше!!! Катання на гондолі - це любов! Після закінчення війни, я ще обов'язково покатаюся зі своїм чоловіком, це мега романтично і захоплююче. І знову ж таки, мені не вистачило часу, хотілось як в Римі та Флоренції бути цілий день!

Останнім днем в турі був Будапешт, в якому також, на жаль, ми пробули всього 2 години, це дуже мало часу. Хотілось би хоча б годин 4-5. Велике прохання до компанії переглянути терміни перебування в перший та останній дні, розумію, що кордон попереду, але часу реально мало.

Ну і підсумовуючи все вище перелічене, тур мега крутий і цікавий, хоч важкуватий. Спали ми реально дуже мало, а їздили дуже багато. Та враховуючи співвідношення ціни/якості, то Акорд тур є безперечно лідером!!! Це не перша моя поїздка з Вами й точно не остання!!! Забула про нашу Віку Хорощак написати, людина на свому місці. Була в нас, правда, одна пригода, але все швидко вирішилось і так навіть цікавіше Віка завжди відповідала на всі питання, була на зв'язку і намагалася зробити наш відпочинок комфортним. Наступного разу поїду з Вами у Францію. До зустрічі!!!

Реклама
Відгуки про інші тури