Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вітаю милий Амстердам

"Рекомендую обрати тур Вітаю милий Амстердам. Програма цікава та насичена. Для першого відвідування Нідерландів - супер."

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (Фастів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!

Виїзд зі Львова відбувся вчасно, автобус чистий і комфортний. Нажаль була суттєва затримка на кордоні (від цього ніхто не застрахований) і довелося внести зміни у перший день програми туру, але всі обов'язкові екскурсії відбулися. Санітарні зупинки були регулярно. Оскільки тур без нічних переїздів, втоми не було і я почувала себе добре. Всі готелі були хороші (звісно якийсь більше сподобався, якийсь менше), номери комфортні, сніданки смачні, голодним ніхто не залишився. Факультативні екскурсії ніхто не нав'язував, я обирала ті, що були по душі, в результаті тур пройшов на позитивній ноті, наповнений яскравими емоціями та враженнями.

Щодо зірки туру - Нідерланди особисто мене закохали своєю природою та архітектурою. Вважаю обов'язковим до відвідування екскурсії до Заансе Сханс та Волендам, тільки там можна спробувати найсмачніші в житті оселедець та копченого вугра (в Амстердамі він не такий смачний, як у Волендамі). А якщо ви не відвідаєте парк Кекенхоф у сезон, то навіщо взагалі їхати у Нідерланди?! :) Таку красу неможливо описати словами, краще побачити на власні очі.

Хочеться окремо подякувати керівнику групи - Анастасії, вона молодчинка, привітна, гарно організувала групу, підказувала де краще купити продукти, як зекономити час, допомагала з різними питаннями.
Реклама
Відгуки про інші тури