Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрія відвідати парк Keukenhof здійснилася

"Хочу повторити тур до Амстердаму????"

Відгук туриста Аккорд тур Maryna (Українка) на тур
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!

Спочатку ми планували їхати в тур "Зустрінемось в Амстердамі + парк Кекенгоф, але на потрібну нам дату цей автобус не набрався і нам гід запропонував в цей самий день виїхати, але в інший тур " Вітаю, милий Амстердам". Цей тур навіть кращий, бо в Амстердамі мы були на 1 день більше. Повних 3 дні ми були в Нідерландах, відвідали маленьке містечко з млинами Заансе Сханс, також завітали до маленького рибацького містечка Волендам, де спробували найсмачніший оселедець в світі як на мою думку. Прогулялися вуличками Делфту, уявили як там жили люди сотні років тому, доречі там була написана картина Дівчина з перловою сережкою художника Яна Вермера, відвідали місто Гаага, побачили де ж знаходиться Міжнародний суд ООН, рекомендую походити по березі Північного моря, хвилі неймовірної красоти.

На третій день в Амстердамі була можливість поїхати на екскурсію до Брюсселю, але ми з сином вирішили все ж таки взяти собі повноцінний день щоб насолодитися красотами Амстердаму. Відвідали музей каналів, вперше вжитті побачили як працює галограма, в макеті будиночку з вікнами ніби живі маленькі ляльки оживають і хтось танцює вальс, хтось грається медведиком. Ще дуже багато музеїв хотілось би відавдати але то наступним разом! І тільки з Акордом!

Окреме дякую хочу сказати нашому гіду Анастасії, та водіям, які б виснажені вони не були дорогою, але завжди привітні і усміхнені.

Це вже наш другий тур з Акордом! Далі буде ????
Реклама
Відгуки про інші тури