Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Такий довгоочікуваний відпочинок

"Залишилися як позитивні так і негативні емоцііі, на жаль…"

Відгук туриста Аккорд тур OlgaBarhat (Малин) на тур
Поїздка: 20 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

З негативних моментів, у нас на трьох (мама та діти) був заброньований тур: Угорщина-Швейцарія-Франція-Австрія. Розчаруванню не було меж. Але ми прийняли це і очікували лише позитивних емоцій. Через довге очікування на кордоні, ми вже не встигли побачити Краків. Але теж змирилися, в очікуванні побачити велич Франкфурту. Тур, на жаль, мало розрахований для діток. Не було місць, де можна було їх накормити гарячими рідкими стравами, тур цього не передбачає.

Хотіла зробити величезний комплімент екскурсоводам, це прекрасні люди, які дуже добре виконали свою роботу. Екскурсії, не дивлячись на погоду, проходили захоплююче.

Хотіла відмітити те, що коли я зверталася до Гіда Олени, щоб вирішити наші особисті питання, жодного разу я не почула відмову. Це була наша перша поїздка з дітками на автобусі, і виникало багато проблем та питань. Олена допомогла вирішити майже всі, що були в її силах. Повторю, що наші особисті питання, були вирішені. Мені дуже сподобалося ставлення Олени до дітей, розуміння та допомога в вирішенні тих проблем, які їй були під силу. Я дякую Олені, що порадила нам відвідати «Монмартр» це космічне місце!) бо сама, я б не прийнчоа такого рішення. А також Діснейленд, бо ми спочатку хотіли відвідати Версаль. Але, завдяки порадам Олени, ми все ж потрапили в Діснейленд. Для тих, хто подорожує з дітками, це нереально щасливі емоції. Я не уявляю, якби ми не побачили з дітками Діснейленд! це незабутні враження!!

Хотіла б дати величезну пораду туристам. З яким настроєм ви їдете в подорож, такі емоції ви і отримаєте. Адже було прикро дивитися на водіїв, які їхали в постійній напрузі через загальну негативну атмосферу, а це, в першу чергу, безпека туристів. Тому, повторюю, багато чого залежить і від настрою самих туристів. Під час подорожі, ми - одна сімʼя. Я, особисто, звикла жити в злагоді та мирі. Тому і хотілося, щоб поряд були лише розуміючі люди, які здатні шукати компроміси в будь-якій ситуації.
Реклама
Відгуки про інші тури