Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Погано спланований але дуже цікаві міста зібрані разом

"Тур пройшов дуже швидко. Не дивлячись на всі нюанси було дуже добре відпочивати в усіх містах, які ми відвідали "

Відгук туриста Аккорд тур kateryna__kat (Івано-Франківськ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Сам тур дуже сподобався, ті міста, які ми відвідали.

Але вся організація з самого початку була жахливою.

По перше, ми їхали через цей тур, автобусом (довго обирали і планували полетіти літаком по Італії), але зупинились на автобусі саме через озеро Блед в Словенії, так як туди було б складніше добратись самостійно. Можливості потрапити на озеро нам не дали. Бо гід вирішила що краще буде поїхати в Падую, якої взагалі не мало би бути за програмою. В Падуї ми мали платну екскурсію. Простояли годину в церкві, самого міста практично не побачили. Вільного часу не було зовсім. Чомусь поспішали в готель, який знаходиться за межами цивілізації. Тому ні в Падуї не зайшли в магазин, бо не дали на це часу, ні в готелі в селі Італії не було жодного магазину. Тому приїхали в 9 вечора вже в готель, і були голодні.

У Любляні вільний час був тільки 1 година. Піднятись на замок часу на жаль не було. Тільки пройшлись центром, практично міста не побачили.

У Флоренції все оббігли дуже швидко і поїхали в Пізу. Вільного часу не було зовсім. В Пізі була екскурсія і 20 хвилин на фото біля вежі.

Взагалі не зрозуміло навіщо ставити купу екскурсій, якщо все сплановане так, що нічого не встигаєш. Взагалі ті платні екскурсії брати не можна, щоб хоч щось встигнути.

Далі два дні в Римі. Так було написано в інфо листі. По факту в Рим ми приїхали в 12 дня, а на другий день виїхали в 15:00. Тобто це було півдня і півдня, а не як не 2 дні. Другий день ми поїхали в Тіволі, тому Рим практично не побачили. Як і Тіволі. Бо там все бігом оббігли за годину, потім 30 хвилин вільного часу на каву і назад.

В Аккорд обіцяли що готель буде в Римі в 10 км, але по факту був в 30 км в Помеції, десь посеред поля. Доїхати туди самостійно було не можна. Тому прийшлось вже в 20:00 виїжджати з усіма в той готель. І сиділи в готелі посеред поля і не знали чим зайнятися замість того щоб гуляти по Риму.

Взагалі всі готелі жахливі, крім готеля на території Угорщини. Ну і добирались ми всюди самостійно, за свої кошти. Розплатитись карткою і купити собі квиток самостійно можливості не дали, тому разом з екскурсіями гід збирала кошти за проїзд. Тому коли подивились ціни на поїзда до Риму, то побачили що коштів з нас взяли більше ніж коштував сам квиток. Попросили квиток, так нам його і не віддали.

Не зрозуміло навіщо гід купила по 5 квитків по Риму, хоча використали тільки по 4. І то вже мало залишитись по 3 квитка зайвих, але поїхали туди і назад до Колізея на 10 хвилин щоб вже не дарма куплені були ці квитки. Так би якщо нас спитали то нам було потрібно тільки 2 квитка, а не 5. Але вона купила 5 квитків і тепер можна їх викинути. Гроші дарма заплатили. Навіщо не зрозуміло.

Венеція. Заплатили по 30€ за автобус плюс катер щоб туди доїхати. Далі оглядова. І мали бути гондоли. Але так і не могли розібратись з групами на катера, і чомусь гондоли перенеслися. Так ми планували поїхати після гондол на Мурано, бо мав би бути до 16:00 вільний час. Але так як гондоли перенесли то ми мали годину після оглядової, потім гондоли і півгодини після. Звичайно нікуди далі моста Ріальті ми не встигли у Венеції потрапити. Ще й така була гарна погода, а саме в той час коли перенесли гондоли - був дощ. Якби їх залишили зранку, то було б набагато краще.

Останній день екскурсія в Егер. Іншу частину висаджують десь в полі біля Лідла. Дуже цікаво, навіщо нам Лідл? Чому не висадити в місті Егер? Дуже сварились за це з гідом, і домовились що вийдемо в Долині красунь разом з частиною яка йде на дегустацію.

Всі ресторани куди водила гід в Італії були дуже дорогі і дуже гарно що ми туди не йшли, бо люди були не довольні і ціни які там були - то все набагато дорожче ніж поїсти в сусідньому ресторані самостійно. Тому краще не ходити по тим ресторанам, там все домовлено і кожен має свій відсоток за те що вас туди приведе.

Екскурсії платні всі навʼязувались гідом. Це дуже напрягало.

Водії постійно в дорозі сварились, і навіть не здоровались коли зранку до них звертались. Постійно щось кричали з гідом, і не могли розібратись.

Було багато переїздів. Це вже мій четвертий тур з акордом, але так щоб їхати мовчки всю дорогу це вперше. Зазвичай щось цікаве розказували, показували цікаві програми про міста куди ми їдемо, включали музику. Тут тиша. Крутили за весь час якийсь один фільм і то він був зовсім не цікавий і ніхто його не дивився. Просто не було ніякої організації переїздів.

Тому дивлячись на всю цю організацію туру більше не хочеться їздити так і залежати від когось. Краще поїхати самостійно і спланувати час так, як хотілось би.
Реклама
Відгуки про інші тури