Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша дівчача мрія про Європу разом здійснилася

"Гарний тур,автобус комфортний. Юлія та водії автобуса чудові ,завжди приходили на допомогу. Цікаво подана інформація про кожну країну і місто в турі. Готелі і сніданки супер."

Відгук туриста Аккорд тур RomanchenkoDaria (Черкаси) на тур
Поїздка: 25 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Довгий час ми з дівчатами хотіли поїхати в тур разом, але завжди зʼявлялися якісь труднощі. І в цей раз не без пригод, оформлювали інший тур але за день нас сповістили, що група не набралася і він відміняється. Тому швидко почали шукати заміну і нам запропонували тур Душевний вікенд з знижкою за незручності.

Ми вирушили в подорож) Автобус комфортний, але якби трохи більше місця між місцями, щоб при бажанні відкинути спинку не порушувати комфорт пасажира позаду. Готелі чудові і сніданки в них також супер, але готель “Ibis” в Будапешті сподобався більше від готелю в Празі). Використовували у Празі та у Відні лише екскурсії, які входили у вартість туру. Нам сподобалось, вже в Будапешті взяли вечірню екскурсію «Чарівність Дунаю» і це просто мільйон з мільйону, я в такому захваті, мені здається що це був або чарівний сон або кадр з фільму, просто захват. Також взяли додаткову екскурсію «Долина красунь» в Егері. Були на дегустації вина і коштували гуляш. Це також було фантастично. Дякую, за цей тур і до зустрічі в новому!)

P. S. В липні точно зустрінемось, бо забронювали тур в Грецію «Море спокуси…» проте вже іншою компанією)
Реклама
Відгуки про інші тури