Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Омріяна відпустка в Італію

"Подорож розпочалася з Полтави до Мукачево: гарна компанія, чудові краєвиди за вікном, смачна чашечка "кави". "

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Полтава) на тур
Поїздка: 12 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

І так, Мукачево, посадка в автобус і перше знайомство з гідом Оля Біленька, якій гумору не позичати, наголосила, що Біленька це прізвище справжнє. Та справжнє в неї все: доброта, турбота, вміння знайти підхід до кожного, толерантність, а чого варта її посмішка! Про такого гіда варто мріяти. Олі вееееличезне дяяяякую за неперевершену поїздку, чудові рекомендації щодо майбутніх подорожей!!!

Водії Іван та Олександр - прекрасний тандем професіоналів; завжди були готові допомогти, в автобусі чистота, безпека пасажирів на першому місці. Вміння розвеселити, підказати - просто мооолодці!!! Ви з гідом Олею прекрасна команда.

Італія зачарувала від Флоренції до Венеції. Безумовно, вабить своєю чарівністю озеро Блед, обов'язково повернусь на декілька днів іншим разом.

Ватикан, ну що сказати - велич! Гіди Олег та Вікторія старались донести все у рамках часу, що нам відводився і навіть більше. Супер, Ви фахівці своєї справи.

Флоренція дійсно казка, а гід Світлана змогла влюбити нас у цей прекрасний куточок Італії. Оленько, поїздка в Тіволі після Риму та Ватикану дійсно релакс. Побажання -  можна на цілий день?

А в Венеції гід Володимир був неперевершений, хочеться повернутись прямо зараз.

Всі екскурсії чудові, змістовні, і дякую Олі за змістовну підпірку фільмів, яка була дуже доречною після екскурсій, що дало змогу закріпити знання про побачене.

Уже сумую за всією нашою командою, всі туристи чудові, команда супроводжуючих - професіонали, буду рада зустрічам в майбутньому. Всім рекомендую даний тур - насичений, змістовний, переїзди незначні. До нових зустрічей з Аккордом!
Реклама
Відгуки про інші тури