Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудо подорож за невеликі гроші

"Обирала тур з найдешевших, головне, щоб було кілька днів у Амстердамі. І залишилась задоволеною!"

Отзыв туриста Аккорд тур Ярослава (КИЕВ) на тур
Поездка: 28 июня 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Must seе - Amsterdam или 2 дня в Амстердаме!

Тур у Амстердам з двома нічними переїздами (у другу і передостанню ніч).

Я обирала тур з найдешевших, нічні переїзди не лякали. Зупинилася на цьому. Моя порада - в нічні переїзди беріть подушечку і обов'язково плед, навіть якщо їдете в теплий період року.

Виїзджали з Терміналу А рано-вранці. Швидко доїхали до польського кордону, а от там зависли надовго. У перший день у нас мала відбутися екскурсія по Вроцлаву, але через велику чергу на кордоні всі плани збилися, тому ми поїхали одразу відпочивати у готель. Так як я подорожувала одна, Аккорд поселив мене в трьохмісний номер ще з двома самостійними туристками. Таким складом ми жили в усіх готелях маршруту.

На наступний день після сніданку ми поїхали в Берлін, де нам провели цікаву екскурсію центром міста (що входила у вартість туру). Після неї було багато вільного часу, до 22:00. Усі туристи провели цей день на свій розсуд, деякі навіть на поїзді встигли з'їздити в сусідні містечка. Я ж обрала додаткову екскурсію по Берліну (яку дуже рекомендую). Екскурсія була автобусною (приблизно 1.5 години) з фотопаузами на зупинках. Ми відвідали багато визначних місць, які знаходяться віддалено один він одного, і якщо ви в Берліні вперше і не дуже орієнтуєтеся у місцевому транспорті, то відвідати їх усі за день самостійно було в проблематично (як для мене). У вільний час я встигла і неспішно прогулятись містом, і пообідати знаменитими ковбасками з німецьким пивом, повечеряти, і відвідати супермаркет. Часу на все було достатньо.

О 22:00 ми вирушили у нічний переїзд в Амстердам. Вранці по приїзду перший пункт нашої програми був музей діамантів. Ми побачили процес огранки алмазів, створення готових виробів. Далі - оглядова екскурсія по місту. Вмісто я закохалася з першого погляду!!! Воно неймовірне, загадкове, контрастне... Туди варто їхати однозначно!

У другій половині дня ми поїхали на додаткову (факультативну) екскурсію в Заансе-Сханс і Волендам. Екскурсія чудова!! Вона складається з кількох частих - фабрика дерев'яних черевичків, сироварня з дегустацією, і вітряки. А опісля коротка екскусія по рибацькому селищу і вільний час. Містечка колоритні, цікаві дуже. У Волендамі рекомендую обов'язково спробувати бутерброд з оселедцем і кислим огірочком. Це дуууже смачно!

Ночували ми у готелі у пригороді Амстердаму, біля тюльпанових полів (влітку тюльпанів вже не було, не варто шукати). У готелі був відкритий бар, тому, хоч ми не знайшли у містечку відкритих магазинів для купівлі перекусу, провели вечір з вином)

Наступного дня група поїхала на факультативну екскурсію в Гаагу і Делфт, а я залишилась гуляти в місті, оскльки через вчорашній факультатив мало що бачила. Часу було до 19:00. Я встигла все, що хотіла. Обійшла всі вулички, посиділа на каналах, переплила на інший берег до знаменитих букв I Amsterdam, дегустувала сир у сирних магазинах, скупилася на квітковому базарі (можете привезти на сувенір цибулини тюльпанів). Була можливість відвідати знаменитий театр з рожевим слоником, піп-шоу, квартал червоних ліхтарів, кофешопи (якщо вам є 18), безліч музеїв, як на тему сексу, так і високого мистецтва. Також я каталась на катері з бокалом вина за 15 євро. Знайшла його на одній з вуличок міста. Я б рекомендувала цю подорож на катері більше, ніж звичайну прогулянку на кораблику з аудіогідом. Кораблик закритий, на все дивишся через скло, з безліччю інших чужих туристів. А на катері всього 15 людей, є меню на напої, прогулянка з вітерцем і музикою. Ну майже гондола.  

Наостанок я купила додому головку сиру і зустрілася з групою біля головного вокзалу. Нічний переїзд у Дрезден.

У Дрездені була цікава екскурсія центром, а далі у мене був вільний час. Тому я пішла на шопінг у торговий центр, оскільки був період розпродажів. Після нього обідала у кафе і гуляла містом.  

Остання ночівля була у Катовіце, а зранку ми поїхали у Краків. На екскусію я не пішла, оскільки вже була на ній у інших турах. Тому гуляла містом самостійно. А група після екскурсії ще встигла на додаткову екскурсію в пивоварню, хто бажав.

Після швидкого перетину кордону ми приїхали у Львів вчасно по програмі, усі встигли на свої потяги.

Тур гарно спланований. Автобус був звичайний, без зарядок і інтернету.
Реклама
Отзывы о других турах