Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Краще гір можуть бути тільки гори а ще водоспади та озера

"Тур дуже швидкий та рухливий, але картинка змінюється з фантастично красивою швидкістю."

Отзыв туриста Аккорд тур Людмила (Трускавец) на тур
Поездка: 24 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур В полном шоколаде... или 2 дня в Швейцарии!

Почалося все як у більшості туристів: планували один тур, він не набрався і запропонували інший. Погодилися. В кінці зрозуміли, що не прогадали.

Почнемо з організаційних моментів. Наш керівник туру Оксана Калініченко дуже уважна і відповідальна паняночка. Все пояснювала, відповідала на всі питання туристів, була дуже корисною. Її терпінню та витримці можна тільки позаздрити. Дуже дисциплінована та водночас з почуттям гумору дівчина. Дуже їй дякую.

Водії Ігор та Ігор професіонали в водінні. Ми проїжджали перевали, круті спуски, розверталися на маленьких та вузеньких вуличках, заїжджали на незручні парковки, але все це відбувалося легко та без жодного ризику для пасажирів (тобто нас).

Про програму туру.

Вона неймовірна. Австрійський Гаштальт‐ це щось за межами краси. Дорогою до нього неможливо було відірватися від пейзажу за вікнами: засніжені вершини та сині озера. Просто Вау. А саме містечко, як декорації до фільму. Втомлюєшся фотографувати–просто насолоджуєшся видами. Зальцбург приємне містечко. Але кульмінацією Австрії була ночівля в австрійських Альпах. У нас був номер з балконом. Ми споглядали за зірками, літаками та біліючими в темряві сніжними Альпами.

Далі був переїзд через гірський перевал і спуск по серпантину. Дуже видовищно. Рейнський водоспад треба хоч раз побачити. Дуже потужний та багатоводний. Лише не пощастило з погодою було похмуро і не змогли побачити веселку. Міста Цюрих, Люцерн дуже красиві, але промчали по ним галопом. А ще гід Ольга (україномовна) на мою думку не змогла своєю розповіддю закохати нас в них. Треба приїхати, та познайомитися з ними заново.

Далі був Берн. Я не очікувала, що він так сподобається: ведмедиками, годинником, недільним ярмарком. Але це заслуга екскурсовода Ольги (російськомовна) яка так смачно розказувала про Берн та Швейцарію взагалі. Далі знов краса. Дорога до долини Лаутербруннен-цеце треба побачити власними очима. Це щось казкове та ельфійське. Відчуття захвату, як в дитинстві. І на закуску Інтерлакен, містечко у підніжжя гір з красивими квітами та секвоями.

Французькі містечка Кольмар та Страсбург дуже сподобалися. Гід Людмила була пречудова. По відчуттю Кольмар з його яскраво прикрашеними будиночками це місто фей, а Страсбург місто гоблінів з Гаррі Поттера. Але обидва казкові. В них обов'язково треба приїхати ще раз.

Зрозуміло були і недопрацювання в турі. Наприклад жахливий сніданок в гарному готелі Kyriad в Белфорті. Шматочок ковбаски, сиру та холодне варене яйце-не дуже гарний початок насиченого дня. Аккорд зверніть на це увагу. А ще, на мою думку, наша група залишилася незгуртованою і ми не подружилися, бо не було якогось спільного заходу (може годинки в кафе за тестуванням місцевої страви, або за келихом вина з видом на Альпи).

Мандруйте більше, бо це розвиває людину та розширює її кордони. Дякую всім, хто подарував мені гарні емоції.

Другие отзывы Людмила

Реклама
Отзывы о других турах