Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Італія назавжди в моєму серці

"Швидко, легко, цікаво, захопливо,історично, смачно"

Отзыв туриста Аккорд тур Юлія (Костополь) на тур
еще
28
фото
Поездка: 30 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Выходные в Италии Флоренция, Рим, Венеция

Завжди захоплювалась Італією, цією дивовижною архітектурою, історичними спорудами та місцями. Я мріяла побувати у Римі, Пізі, Ватикані, особливе місце в моєму серці займала Венеція. Я дивилась на фото і не могла відвести очей.

Натрапивши на сторінку Акорд Тур та вашими низькими цінами на поїздки, я зрозуміла, що моя мрія легко стане реальністю. Спочатку Будапешт, який заворожує спорудами та неймовірним Дунаєм. Проїхавшись на кораблі через 7 мостів, послухавши про дивовижні історії їх виникнення, побудови міста, я отримала лише позитивні емоції. Далі дорога до мрії. І ось ми у Флоренції, квітуча колишня столиця Італії. Вразила своїми площами, маштабами та рухом. Там вперше спробували італійську піцу та запашну каву (кава в Італії особлива). А далі Піза та пізанська вежа, до якої ще зі школи манило потрапити (зробити фото як тримаєш цю відому вежу). Рим. Він точно памʼятає багато. Історичні споруди та розповіді екскурсоводів про них, ще більше закохали в це місто. Не вистачить і тижня аби оглянути все, проте завдяки професійності гідів ми встигли відвідати головні перлини міста. Колізей, фонтан Де Треві, Пантеон, а також Ватикан, черга лякає, але величність вражає. Це точно варто побачити на власні очі, ніби доторкнутись до історії. Красуня Венеція, залишилась на десерт. Особливий вид задоволення нарешті побачити це все наяву: Гранд-канал, палац Дожів, площа Святого Марка, гондоли, водні таксі та харизматичні італійці, а ще смачна піца, паста та куди без аперолю.

Це було найкраще рішення поїхати в Італію, Акорд Тур, дякую Вам, що відкрили для мене всю красу цієї країни. Ваші водії швидко та безпечно довезли до пунктів призначення, а ще підіймали настрій. Гід Ірина, вправно скоординовувала всюди, допомагала з різними питаннями, завжди на звʼязку, розповідала цікаві історії. А також радила хороші заклади та супермаркети з низькими цінами. Екскурсоводи - професіонали своєї справи, вміли зацікавити та втримати увагу, розповіли найменші деталі кожного міста.

Дякуємо за подорож! До зустрічі Акорд Тур️
Реклама
Отзывы о других турах