Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Довгоочікувана відпустка в Нідерланди

"Відвідати Нідерланди - done. Країна, яка вартує уваги кожної людини, не залежно від віку, соціального положення та вподобань. Поїзда з Аккорд тур - це завжди динамічно, багато вражень та спогадів, які зігрівають душу ще багато років."

Отзыв туриста Аккорд тур Христина (КИЕВ) на тур
Поездка: 27 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Амстердам… Forever 

Нідерланди - прекрасна країна, яка має свою родзинку. Неперевершена, неповторна, одна така яскрава та водночас дуже спокійна, розмірена. Кожен може віднайти для себе щось, що ближче до серця. Однозначно рекомендую!

Тур від @Аккорд тур - завжди насичена програма, побачити все за N днів. Програма дозволяє побачити країну в усіх її проявах, динамічний та гомінкий Амстердам, спокійний та душевний Делфт, неповторний Гітхорн (Венеція на Нідерландський манер). Кокенкоф - це казка, яку потрібно побачити на власні очі. На додаток ще й відвідування містечок в Польщі та Німеччині, в які б ви ніколи самостійно не потрапили, але завдяки Аккорду маєте таку можливість. Готуйтеся до того, що потрібно швидко ходити (якщо хочете побачити більше) та бути максимально дисциплінованими. Це не тур для шопінгу (маєте обирати або бігти в магазин або йти подивитися місто), це тур для душі, настрою.

Одну з важливих ролей відіграє керівник групи. Це запорука успіху кожного туру. Юлія, дякую Вам за толерантність, вихованість та мудрість в спілкуванні з групою та пошуку найоптимальніших рішень. Завдяки Юлії - ми встигли все і навіть трохи більше мали вільного часу.

Окрема подяка нашим водіям, які стійко витримували забаганки пасажирів (виключіть кондиціонер, ввімкніть кондиціонер - і це все одночасно). Професійні водії - це другий важливий фактор успішності туру. Наші водії з цим справилися на всі 100%.

Реклама
Отзывы о других турах