Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знову в Парижі

"Нові враження від Парижу."

Відгук туриста Аккорд тур Zoia (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

  Подорожуємо з Компанією Аккорд-тур вже багато років. Париж відвідую не вперше і кожен раз знаходжу для себе неймовірні нові враження. Гарна подорож, приємні відчуття, цікава програма, незабутні екскурсії. Вражає досвідченість і професійність Екскурсоводів. Їх любов і захопленість історією передалася нам. Гарна та продумана програма.

  З нами була дуже відповідальний керівник групи Олена, яка створювала комфортну атмосферу та приємний незабутній відпочинок, максимально старалася, щоб всім було зручно. Дякуємо Олені, а також водіям за професіоналізм та безпечну подорож, попри неприємні несподівані ситуації. Трохи вразила безвідповідальність деяких туристів, які відмовлялися платити туристичний збір в готелях, псували настрій оточуючим, намагалися розв'язувати питання на підвищених тонах (криками та образами).  На жаль керівнику групи та водіям доводилося працювати у таких умовах.

  В цілому враження позитивні, Париж неймовірний, інші міста також чудові, отримала велике задоволення від подорожі. Тур дуже насичений, сподобався. Буду згадувати усі приємні моменти.

Інші відгуки Zoia

Реклама
Відгуки про інші тури