Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій самий кращий відпочинок за останні 10 років

"Все було чудово з самого початку! Дісталося місце майже в кінці автобуса (гальорка) як часто кажуть про такі місця! Тут завжди особлива атмосфера, в основному збираються самі активні і позитивні туристи, зазвичай в основному молодь і це класно!"

Отзыв туриста Аккорд тур Ната (Харьков) на тур
еще
4
фото
Поездка: 14 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Клубника с Портвейном... Португалия

Група дійсно зібралася дуже дружня і це було відразу помітно незважаючи на досить різний вік туристів. Наш гід Ірина Кашина змогла швидко і не помітно для нас всіх нас швидко об'єднати! Погода і позитивний настрій усієї групи відчувався у всьому. Ірина розповіла багато цікавого та корисного, що нас очікувало упродовж тура. Після її захоплюючої розповіді про місця, які ми збиралися відвідати відразу захотілося відвідати всі екскурсії по маршруту.

Я звісно відвідала всі екскурсії з запропонованих в турі! Я була  в захваті від усього, що побачила, це не можливо передати словами!!!

Чудові середньовічні міста, собори готичного стилю, восьме чудо світу острів-абатство Мон-Сен-Мішель, Сен-Мало, Лісабон зі старовинними вуличками, маленькі містечка Обідуш-це музей під відкритим небом, Фатма, чудове містечко Порту, Сінтра,  пісчана Дюна  дю Пюла - це по праву дев'яте чудо світу, колоритний Мадрід, Андора,   засніжені горні вершини Піреней, Берн, Швейцарські озера, чудові корівки в високогірних Альпах, це все НЕЙМОВІРНО!!!

Хто мріяв скупатися в атлантичному океані? Якщо це Ви - то Вам сюди, у цей тур!!! Тут здійсниться Ваша мрія!!! Моя здійснилася! Я занурилася у приємні освіжаючі  води океану від спеки і насолоджувалася приємними видами узбережжя, коли плавала!

Заворожуючий вид на безкрайній атлантичний океан, стоячи на скелі і дивлячих на хвилі, що розбиваються о скелі, це  не можливо описати двома словами!!! Мис Рока, пролив Ла-Манш, дивлячись з височини на океан і білу піну океанських хвиль, поринаєш у глибину століть і пригадуєш історію подій, які тут відбувалися в свої часи! Тут завмирає не тільки подих, а і час!!! Тут хочеться залишитися на довше і мріяти про  нові неймовірні подорожі  і нові зустрічі з прекрасними та  невідомими місцями, яких ще дуже багато у світі! Тут забуваєш про все!!! " Хочеться стояти і милуватися прекрасним та безкрайнім океаном, який хоівається за горизонт!!!  

Тур був розрахований на 14 днів. Комусь багато, а мені було замало. Втоми від далеких переїздів я зовсім не відчула. Наш гід Ірина Кашина дуже багато і цікаво розповідала про історію місць, які ми відвідували, що її хотілося слухати і слухати...!

Все було чудово організовано, наш гід Ірина - це супер професіонал своєї справи, чистий та зручний автобус з можливістю постійної підзарадки гаджетів, професійні водії Василь та ігор, завдяки яким ми завжд вчасно діставалися до всих міст локації.

Я дуже всім рекомендую цей тур! Він дуже насичений та цікавий!

Це моя не перша і звісно не остання подорож з компанією Акорд-Тур.

Всі всього самого найкращого і цікавих подорожей!!!
Реклама
Отзывы о других турах