Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Неочікувана Італія

"Декілька днів, як повернулись з цієї подорожі, але думками я досі там) Неочікувана, тому що збирались зовсім у іншу поїздку, але, судячи з відгуків, ми не одні, в кого не зібралась група. За два дні все змінили і "Привіт, Італія"."

Отзыв туриста Аккорд тур Iryna (КИЕВ) на тур
еще
18
фото
Поездка: 27 апреля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Скажем «чииииз» в Италии: 3 дня в Риме + Неаполь, Флоренция и Венеция

Декілька днів, як повернулись з цієї подорожі, але думками я досі там)

Неочікувана, тому що збирались зовсім у іншу поїздку, але, судячи з відгуків, ми не одні, в кого не зібралась група. За два дні все змінили і "Привіт, Італія".

Це мій перший автобусний тур, і, як же це зручно, коли замість тебе все спланували! Де краще зупинятись в кафе/туалет, де спати, чим снідати, яким транспортом їхати чи пливти на екскурсії чи прогулянки. Все продумано, заброньовано, організовано, готово. А ти відпочиваєш)

За такий короткий період побачити стільки міст, та ще й таких міст (Будапешт, Трієст, Флоренція, Піза, Рим, Неаполь, Тіволі, Венеція) – це чудо якесь. Я не хотіла в Італію. І я тепер обожнюю Італію. Поїдемо туди ще. Може, по містечкам Тоскани, або Сицилії.

Головне, щоб такий тур-лідер як наша Наталка попався. Щоб обожнював подорожі, щоб міг вирішити будь-які організаційні моменти, щоб з почуттям гумору. Щоб в кінці подорожі абсолютно різні туристи в автобусі говорили між собою, як же нам з нею пощастило. Наталя Нікіфоренко, дякую Вам за все.

Наші водії Любомир, Петро, вам дякую за безпечну подорож, за допомогу з валізами за те, що половина наших туристів встигли на потяг, на який на кордоні втратили надію встигнути. В 01.12 потяг, в 01.08 ми підлетіли до вокзалу) Всі щасливі.

Сподіваюсь, ще не раз покатаємось)
Реклама
Отзывы о других турах